keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Villapetareita ja tyttöjuttuja


Viime kuukausi on hujahtanut todella nopeasti ja alkaa jo iskeä blogimorkkis, kun täällä olisi odottamassa vaikka mitä päivitystä. Yllä kuvassa äitini tekemä mekko kesää odotellessa. Kaava oli Ottobre ja kankaat Stoffeckeltä Saksasta.

Ja tässä 10 metrin villakangasoperaatio

Tilasin Kestovaippakaupasta 100% villakangasta lähes 10 metriä. Esipesin kankaan ensin villanpesuohjelmalla, jonka jälkeen lanoliinitin koko satsin ammeessa. Taitoin kankaan pakan leveydeltä kaksinkerroin ja ompelin reunat saumurilla. Oli todella nopea operaatio ja lopputuloksena lapsille sänkyihin hengittävän kosteussuojat. Vasemmalla kuvassa lisäksi villainen petari vanhimman sänkyyn. 


Vauvalahjaksi saadut kultaiset herjakengät ovat nyt sopivat. Erilaisilla tossuilla ja jarrusukilla on käyttöä, koska meillä tehdään nyt näin...


Neiti viettää suurimman osan päivästä seisten ja kolhuja tulee. Välillä olen kyllä huomannut, ettei huudon syynä ole välttämättä se, että olisi pää kolahtanut johonkin vaan pepulleen tippuminen vaan ottaa niin paljon päähän, että pitää huutaa kuin suuressakin hädässä.

Tässä aiemmin kirpparilta löytämäni pussilakana, joka on samasta kankaasta kuin itselläni oli lapsena peitto.
 Äidin ja tyttären samissukat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti