torstai 5. joulukuuta 2013

Handyt hommat

Lahjoja miesväelle. Nämä kankaat ovatkin nyt alessa viikonlopun ja ensi viikon. Keltaiseen paitaan tuli V-pääntie, vaikka se ei oikein oma suosikki ole valmistaa, mutta saaja kuulemma pitää siitä enemmän. Onnistui kuitenkin ihan jees. Pääntie mustavalkoisesta trikoosta kaksinkerroin saumurilla kiinnitetty ja tikattu päältä.
Boksereihin riittää myös yksi yksi leveys eli kaikki palat tulevat rinnakkain näistä trikoista. XL/XXL-kokoisiin lyhytlahkeisiin riittää 50cm ja pidemmästä saa puolipitkät, jotka meillä ollut talvella suosikkeja tai pitkälahkeiset kaavan korkeuden mukaan.

Blogittomalta kaverilta sain kuvaan isän ja pojan kalsarit, jotka menossa joulupakettiin. Oli tehnyt pienellekin hienosti aidon sepaluksenkin :D Se olisi kieltämättä jäänyt itseltä väliin... Löydettiin ihanaa superpehmoista leveää kalsarikumpparia Turusta Jätti-Rätistä, mutta ilmeisesti sitä ei saada enää lisää sinne, joten toivottavasti jostakin taas löytyy, kun nämä omat varastot loppuvat. Miesten kokoisiin boksereihin menee yllättävän pitkä pätkä kumpparia. Ollaan tikattu kumpparit suoraan kankaan päälle. Tikki uppoo kumppariin lähes huomaamattomaksi.
Lapsille tuli väsättyä yllärikalenteri, jossa alkoi itsellä jo usko loppua. Kolme lasta x 24 päivää = 72 pakettia. Sisällä on pieniä ylläreitä, karkkeja, kynää jne. 
Paketointi oli se järjettömin homma. Kiedoin kaikki luonnonvalkoiseen paperiin, tussilla päivän numero ja Washiteipillä nimen alkukirjain päällä. Ensimmäisen 20 paketin jälkeen vasta tajusin mihin ryhdyinkään! Yhdelle lapselle huomattavasti helpompi homma!

1 kommentti:

  1. no huh mikä homma tuossa on ollutkaan tuossa kalenterissa ja upeita raksajätkiä!

    VastaaPoista