perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhlia ja haaste

Lasten sukulaissynttäreitä vietettiin jokunen aika sitten. Kätevää, kun kaikki kolme syntyneet suht. samaan aikaan niin saadaan kolmen kakun kestit pidettyä kerralla.
Tällä kertaa kakkuina oli prinsessatyylinen kakku, minttusuklaakakku ja marenkimarjakakku. Kaikki kakut olivat maidottomia ja vehnättömiä. Pienin sai 3 kynttilää, mutta pojille rajoitettiin tällä kertaa enää vain yhdet kynttilät :D
Pienin sai lahjaksi My First Verkkokaupan :D
 Tällä hetkellä juhannus on startannut mökillä, jossa ollaan ehditty asustelemaan aina välillä lämpimän alkukesän ansiosta jo ihan mukavasti. Nyt juhannus vetää hieman keliä taaksepäin, mutta eipä se haittaa. Ompelukoneet on tuotu mukaan ja lisävaatetta saadaan viimeistään vaikka ompelemalla. Sisällä pärjää pelkillä villasukilla ja lyhythihaisella puputunikalla.
Neidillä uusi päärynätunika tänään ekaa kertaa päällä. Tämä kangas tuli jokin aika sitten Majapuulle ja Linnelille ja on Linnelin ompelema :)
 Alkuaatto on mennyt pihalla kirmatessa, koska aurinko vielä pikkasen paistaa ja sade ei vielä ole tänne asti yltänyt. Tummat pilvet kiertää tosin horisontissa. Toivottavasti kiertäisi vain, kuten täällä monesti. Mökki sijaitsee maantieteellisesti hassussa paikassa, jossa sataa hieman vähemmän kuin ns. mantereen puolella.
Vanha saunamökki on purettu ja uutta aletaan rakentaa jossakin vaiheessa. Vanhoja tiiliä voisi tuolta vielä keräillä vaikka puutarhakäyttöön. Joskus prinsessallakin tulee jätkäpäivä, eikä suostu laittamaan hiuksiaan kiinni vaan juoksee miesten jutuissa veljien ja iskän perässä. 

Aamupäivä päättyi juuri (kuva oik. ylhäällä) harmitukseen, kun veli ei ollut ottanut mukaan onkimaan ja uni iski kesken bloggauksen :) Alakuvassa kesän ensimmäinen mökkiompelu noin tunti sitten  uudesta Kirsikkakankaasta. Hyvää juhannusta kaikille keleistä riippumatta!  <3 <3 <3


MiNa haastoi minut 11 asiaa minusta haasteeseen. Edellisestä haasteesta onkin aikaa, niin otetaan tämä vastaan. Kiva, että ihmiset tulee tutummaksi :)

11 asiaa minusta:

1. Olen värien suhteen melko moniruokainen.
2. Olen myös moniruokainen, mutten voi sietää vuohenjuustoa, vaikka lampaanjuusto taas on herkkuani.
3. Olen kotoisin saaresta.
4. Kesäisin olen asunut vielä pienemmässä saaressa, jossa lapsuudessani asuttiin koko kesäaika ja aikuiset kävivät täältä töissä. Olosuhteet olivat silloin hieman erit kuin nykyisin, mutta silti elämä oli ihan parasta.
5. En pelkää kylmää vettä vaan käyn meressä päivittäin täällä ollessani. 
6. Omistan ylipitkän vuorokausirytmin, mikä antaa haastetta arkeen. Voisin elää 26 tunnin rytmiä.
7. En viihdy saunassa kovin pitkiä aikoja kerrallaan.
8. Uin mielummin kuin juoksen.
9. Olen villasukkaihminen.
10. En ole koskaan pelännyt hörhiläisiä tai hämähäkkejä, mutta käärmeitä en voi sietää.
11. Syön avokadoja sokerin kanssa.

Minulle esitetyt kysymykset:
1. Taitatko suodatinpussin reunat ennen purujen laittoa?
En taita ja vähän aikaa mietin, että mitä tämä edes tarkoittaa, mutta alitajunnasta hiipi mielikuva, että joku joskus on varmaan näin edessäni tehnyt.
2. Mikä on teidän lempikohde kesälomareissulle Suomessa?
Saari, jossa ollaan nytkin.
3. Minkä ikäisenä opit kävelemään?
Ihan normi 1v.
4.Oletko ikinä voittanut lehtien kilpailuista  tai arvonnoista? Ja jos niin mitä :)
Kerran voitin liput Ruisrockiin tai palkinto oli Lippupalvelun lahjakortti. Olin osallistunut ääritylsään ammattivalintakyselyyn lukioikäisenä koeviikolla, jolloin olisi pitänyt lukea ja kaikki muu puuha tietenkin oli mielenkiintoisempaa.
5. Lempivaatteesi?
Leggarit ja tunika!
6. Käytkö kirpputoreilla, jos niin mikä oli viime käyntisi paras löytö? Käyn vaihtelevasti, joskus tosi tiiviisti, viime vuonna vähän laiskemmin. Viimeiset löydöt oli varmaan hyväkuntoisia Crocseja ja Hello Kitty sadetakki.
6. Mistä ostaisit kesämökin?
Jos sellaista ei olisi jo niin meren rannalta, koska olen sen äärellä kasvanut ja kesä ilman merta ei ole kesä.
7. Minkä värinen olohuoneen matto sinulla on tällä hetkellä? 
Mustavalkoinen.
8. Mielenkiintoisin blogi minkä olet viimeaikoina löytänyt?
http://zakkainspired.blogspot.co.uk/2011_03_01_archive.html Postaukset tosin hankalasti ei pötkönä, mutta oikealta klikkaamalla saa avattua erikseen.
9. Mikä työ/asia sai sinut tekemään oman blogin?
Blogi alkoi vain siitä, että teki mieli aloittaa, kun sitä muutaman vuoden olin miettinyt ja vältellyt, mutta sitten oli vain aloitettava. Mies totesi blogia aloittaessa, että miten paljon sulla menee nyt tohonkin sitten taas aikaa... :D
10.Mihin asioihin kiinnität huomion seuraamissasi blogeissa?
Kuvat! Ohjeet, ideat, fiilikset!
11.Oletko lukenut sellaista blogia, mitä et olisi koskaan kuvitellut lukevasi? :) (tarkennus: Aihealue riittää vastaukseksi)
Kyllä! Paskat kirppislöydöt Sinä yömyöhäisenä, kun sinne eksyin, nauroin vedet silmissä niin pahasti, että uni lähti moneksi tunniksi.

1 kommentti: