lauantai 5. heinäkuuta 2014

Ei niin kukikasta

Ehkä tiedätte tunteen, kun mikään ei kelpaa. 12 v. esikoisella pöksypula, johon tein kahdet joustocollarihousut näistä yksivärisistä. Ensimmäisiin eli turkooseihin aplikoin suoralla ompeleella TOKYO mustalla joustocollarilla ja lahkeensuihin mustasta joustocollarin jämistä "resorit" ja vyötärölle tuli näkyviin pehmeä leveä musta kuminauha. Mustiin oli tarkoitus tehdä myös jokin teksti, mutta pääsinpä sittenkin helpommalla, koska tämä TOKYO aiheutti huudahduksen: MIKÄ FEIKKI! Yritin kysyä, että onko maailmassa monetkin tokyo-housut, joita olen nyt matkinut ja tehnyt feikit. Mustat housut tulivat sitten ilman tekstiä niin varmasti kelpaavat. Jostain kumman syystä vuorokauden päästä nämä tokyot olivat kuitenkin jalassa, eikä meinannut mennä pesuun millään, vaikka kovin yritin vinkata. Ei kai sittenkään niiiin feikit ja pahat.
Mökkiolosuhteissa ei nyt ole liimakankaita eikä tukikankaita, joten ruutupaperi sai riittää ;) Kirjoitin TOKYO viivoja pitkin ja musta kangas väliin ja eikun ommellen pariin kertaan varmuuden vuoksi. Lopuksi leikkasin kirjainten reunoja pitkin kirjaimet ns. esiin.
Viimeisistä Nestori&Norpista tein kahdet bokserit vielä saaren juhlivalle miesväelle. 
Ankempaan ja vähän vähemmän kukikkaaseen teemaan voisi vielä liittää tämän photoshoppauksen, joka ei näin ehkä toteudukaan. Varasto/huussia on pitänyt rakentaa alkukesä, mutta sen paikka vieläkin hieman epäselvä. Ensin sen piti tulla talon taakse irti talosta paikkaan a. ja sitten paikkaan b. C-vaihtoehto oli ns. kuisti talon taakse niin että puhkaistaan ovi ikkunan  paikalle, joka taitaa olla alkuperäisissä kuvissakin ja huussi tuolla takana tässä versiossa. Oven pitäisi tulla vasemmalle tai taakse, mikä hieman hankalaa. Ehkä koko lysti tulee sittenkin paikkaan a. irti talosta ja tämäkin kuvahauska tuli tehtyä huvin ja urheilun vuoksi. Biolanin pönttökin siellä komeilee odottamassa ja ollutkin jo muuutaman vuoden. Ehkä siis korkea aika saada vihdoin kuoret sille päälle.

2 kommenttia:

  1. Oletko itse kehitellyt kaavat boksereihin, vai millä kaavalla teit ne? Tarttis itekin ryhtyä tuumasta toimeen.. =)

    VastaaPoista
  2. Kaavat ovat Suuren käsityölehden kaavat, numeroa en muista. Ovat melko leveää mallia, mutta reidestä kapeaa ja pikkasen myös liian korkeaa. Olen nyt tehnyt usealle ja mataloittaisin kaavaa, lisäisin pikkasen lahkeen leveyttä ja peppupalaa kapeammaksi. Muuten tosi hyvä malli!

    VastaaPoista