perjantai 26. syyskuuta 2014

Lisää mattoja...

Tässä pari pyöreää mattoa, jotka on tehty samalla tekniikalla kuin edellisen postauksen suorakaiteen mallinen. Sisällä juoksee sama pehmoinen luonnonvalkoinen kude Lankamaailmasta. Päällä superpaksu 70's puuvillalanka. Turkoosi kerä on kuvassa verrokkina ns. normikokoisesta kerästä eli tuo 70's on suuuuuri kerä ja lanka paksua. Turkoosi kerä myös paksua, mutta tälle isolle jää kakkoseksi. Turkoosi matto ei ole tehty tuosta pienikeräisestä vaan myös samasta 70's -langasta kuin punainen. Kumpikin on aloitettu kirjavalla kerällä, joiden jälkeen Lankamaailmaan on juostu pikapikaa ostamaan lisää yksivärisenä :)  
Turkoosissa matossa on kerä kirjavaa turkoosia ja kerä tasaväristä.
Punainen matto oli tässä pisteessä kirjavan kerän loputtua.
Punaisessa matossa on yhteensä kerä kirjavaa ja kaksi kerää yksiväristä punaista. Raitana vielä kerä paksua vaaleanpunaista kaapin syövereistä. 
Turkoosin maton halkaisija on 100cm.
 Ja punaisen maton halkaisija 130cm.

Ja lisää tulossa...
Seuraavasta matosta näkee jo vilauksen tämän sivun alareunassa. Matto on vielä kesken, mutta istuu nyt lastenhuoneen stailauksessa odottamassa viimeisiä kierroksiaan. :D Siinä matossa on käytetty nyt niitä lankakeriä, jollainen oli yläkuvassa punaisen jättikerän vieressä.

1 kommentti:

  1. Sulla on ihania mattoja, toinen toistaan kauniimpia. <3 En ehkä kommentoi joka mattoon erikseen mutta WAU! Tähän tekniikkaan ostelin jo puuvilla lankaa Prisman asiakasomistaja päiviltä. En vaan oikeen löytäny tapeeksi paksua.

    VastaaPoista