maanantai 29. joulukuuta 2014

Ja niin joulu joutui ja uutta vuotta kohti mennään

Tänä vuonna kuusessa oli vintagehenkinen koristelu ja pääasiassa värinä roosaa. Ihmettelin koristelun jälkeen, että miksi kuusessa roikkuu muutama punainen omena ja muu koriste, jota sinne ei pitänyt laittaa. Mies kertoi, että poika oli huudahtanut "Mitä ihmettä, pelkkiä vaaleanpunaisia!" ja lisännyt omat mausteensa. No, ne tietenkin saivat jäädä kuuseen, koska niille selkeästi oli paikkansa :D
Kuusessa oli mm. pakettikortteja ja vanhat valkoiset pallot tuunattiin tytön kanssa liimamaamalla vaaleanpunainen nauha niiden ympärille.

 Jostain syystä neiti halusi aattona hiuksiinsa pesun jälkeen papiljotit (en edes ymmärrä, mistä keksi moisen, kun en itse niitä hänen nähtensä ole käyttänyt). Aattona meillä oli päällä uudet samistelutunikat enkelinsiivistä, tytöllä vpun ja mulla harmaa.

Mikäs tässä ottaa uutta vuotta vastaan näissä talvimaisemissa! Oli aivan mahtavaa saada tänne eteläiseen Suomeenkin valkoinen joulu :)

1 kommentti:

  1. Aivan ihania joulukoristeita! Itsekään en pidä räiskyvän punaisista tontuista jne. Alkaa äkkiä tuntua niin tunkkaiselta se värimaailma. Mahtava tunnelma näissä kuvissa

    VastaaPoista