sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Digiprinttejä


Magnoliasta ja Troppisista linnuista tunikat koossa 110-116cm ja 4 kpl pöksyjä. Eipä mitään ihmeellisyyksiä malliltaan vaan antaa pääroolin printeille. Mukavaa vaihtelua nämä kuosit tyttöjen perusvaatteisiin. 

7 kommenttia:

 1. Ihanat tunikat! Ja niin nätti malli :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ja käyttökelpoisia. Oon ennenkin ihaillut tuota teidän betoniefektiseinää. Meillä on sielessä vähän samantapainen uuteen kotiin. Onko tehty Tunto Hienolla ja eri harmailla maaleilla vai millä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinä on vanha tiiliseinä, joka oli ennen mustalla saumauslaastilla "tasoitettu". Sen päälle vaihtelun vuoksi maalattiin harmaata, mutta oli tosiaan sellainen kahden eri sävyn setti, joista toinen tulee vain noin suurinpiirtein pikkasen päälle maalaten. Maalin tuotemerkkiä en muista enää. No mutta pienen selaamisen jälkeen löysin blogista jutun :) http://pesapuussa.blogspot.fi/2011/03/pesanrakennusta.html

   Poista
  2. Hei,
   Ok kiitos! Teillä oli siis tuo "kohokuvio" tehty saumalaastilla. Oon nähnyt muutaman version, jossa struktuuria on tehty sillä Tikkurilan Tunto Hieno-efektimaalilla ja sitten väriä laitettu ihan normimaaleilla.

   Poista
  3. Joo siis tämä saumauslaasti (kylpyhuoneen laattasaumalaasti) oli ihan ässä juttu (ei ollenkaan tyypillinen tavara tähä), kun sitä oli jäänyt ja mies hinkaisi sitä huvin vuoksi tiiliseinään ja näytin vihreää valoa, että antaa mennä koko seinä vaan mustalla laastilla :D Kylppärissä meillä on vedenvihreä saumalaastiseinä jopa suihkua vasten toisella puolen vesieristeen päällä. Jottei suihkuvesi ilmeytyisi siihen seinään, pinta on vedetty Sasulla eli saunasuojalla. Siten saa tosi edullisen laastiseinän kylppäriin ;)

   Poista