perjantai 26. marraskuuta 2010

Lahjatoiveita

Pari päivää sitten tuli Juju-kerhon uusin lehti. Kuukaudenkirja, Neulontapäiväkirjani, vaikutti hienolta. Siihen saisi kirjattua omasta päästä tupsahtavat ohjeet samalla kuin työ etenee (mikäli maltan kirjoittaa samalla). Harmittaa, kun jää usein nuo ohjeet kirjoittamatta ylös.

Herkku tämä virkkuukoukkusettikin, eri värisiä metallisia. En ole muovisten tai puisten virkkuukoukkujen fani, vaikka puiset puikot ovat tietenkin ihan ykkönen (ostin viime talvena Knit Pro-puikot vaijereilla sekä sukkapuikkoja ja käytän nykyisin vain niitä). Yritin vinkata pukkia Neulontapäiväkirjasta sekä virkkuukoukkusetistä, mutta en tiedä ymmärsikö yskän. Pukki ei taida ymmärtää, että koukkuvalikoimani on surkea...
 


Eniten Knit Pro:sta (oikealla) on tullut käytettyä 40cm vaijeria ja sen vaihtopäitä. Niillä saa neulottua pipot, kaulurit, vaippavillahousut jne. Ne vaan pitää ostaa erikseen, koska niiden vaihtopäät ovat lyhyemmät kuin ison setin: 60cm, 80cm, 100cm ja 120cm vaihtopäät. Kaikki vaijerit tuntuvat olevan töissä kiinni, mikä tietenkin tarkoittaa, että useampi työ on kesken ;D Kätevintä on, että puikkojen kokoa voi vaihtaa kesken työn ja puikot liukuvat kuin unelma. Muistaa vain kiertää vaihtopää tarpeeksi tiukasti vaijeriin. Hintaan nähden todella monipuolinen. Suosittelen lämpimästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti