torstai 27. tammikuuta 2011

VauvanvaatevarastoaTässä hieman tulokkaan vaatteita pinossa. Nämä ovat lähinnä unisex-vaatteita. Osa on omia vanhoja, osa kirpparilta, huutiksesta ja jotain ihan kaupastakin. Poikien vanhoja täällä ei juurikaan ole, koska laitoin ne kiertoon silloin aikoinaan. Tämä kuva ei paljasta sitä, mitä olen tehnyt viimeiset kaksi viikkoa eli ostellut alesta ja huutiksesta. Syynä se, ettei meillä ole mitään tytölle ja sellainen nyt pitäisi olla tulossa. Meillä on siis jopa joku mekkokin nyt. En edes tajunnut aikaisemmin, että sellaisiakin vaatekappaleita on ;) Nyt pitäisi alkaa lopetella tätä ostamista, koska kaikkea jo on. Pitäisi tehdä jonkinlainen inventaario, kun ne on vain työnnetty kaikki tuonne kaappiin ja on siis jo vähän kaaottisemman näköinen kuin kuvassa.

Mitään muutakaan pojilta ei ole säästössä, joten kaikki kamat pitää haalia uudestaan. Onneks kierrättäminen on helpompaa nykyisin verrattuna 9 vuoden takaiseen. Silloin käytetyt tavarat oli niin huonokuntoisia, että tuli hankittua uusia ja nekin oli aika tylsiä. Tänä päivänä homma sujuu luovemmin ja rahat saa säästää johonkin muutamiin herkkujuttuihin, kuten Småfolkiin, Dunsiin, Meandiin ja kotimaisiin. Niin ja tietty vaippavalikoimaan ;D Kaikki lähtee meiltä pieneksi jäätyään taas kiertoon eli vaipatkaan eivät jää kaappeja koristamaan.

Raskausviikkoja tähän varastoon nähden "vasta" 22, mutta olen varautuvaista sorttia. Tykkään valmistella hyvissä ajoin ja itse asiassa se tälläisellä "järkevällä" (= kriittisesti ja edullisesti löytöjä tehden) on ainoa keino. Tässä määrin löytöjä on vaikea tehdä viimeisen kuukauden aikana. Tietty rahalla saa ja hevosella pääsee, mutta se ei kysy luovuutta.

Varaudun myös siihen, että joudun vuodelepoon, kuten edellisessä raskaudessa. Tai sinne en halua, mutta sekin pitää ottaa huomioon. Olen jo niin raihnaisessa kunnossa, ettei isompia kaupunkireissuja enää tehdä ilman suurempia tuskia. Kaikille raskaus ei ole sitä elämän parasta aikaa... Onneksi nyt kolmannella kerralla osaa ottaa jo rennommin, kun taas viime kerralla kaikki krempat tuli jotenkin niin shokkina. Huomenna menen ylimääräiseen lääkärintarkastukseen tsekkaamaan tilanteen. Onneksi on mukava neuvolan porukka nykyisin. Viime kerralla jouduin suoraan sairaalan seurantaan, kun neuvola ei ollut yhtä joustava kuin nyt. Sairaalaympäristö taas lisää stressiä ja se ei ole hyväksi.  Mitä vanhemmaksi tulee, sen rennommin osaa kylläkin ottaa. Sitä sallii ja osaa nauttia pienistäkin asioista välissä, että jaksaa huomennakin. Taidanpa siirtyä nyt nautiskelemaan sohvalle kutimien kanssa ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti