perjantai 10. kesäkuuta 2011

Keittiöjuttuja

Mummonkaappi ajatui keittiöön säilytyskaapiksi. Sille pitäisi vielä keksiä jokin maaliväri. Nyt se on likaisen harmaa, eikä oikeastaan minkään värinen. Tekisi mieli keksiä jokin ihan ässä hihasta, mutta ehkä päädyn vain valkoiseen mahdollisen kyllästymisen estämiseksi. Taustaseinän pitää silloin saada jokin väri ja olenkin katsellut siihen jo muutamia tapetteja. Vieressä seisoo toinenkin valkoiseksi maalattu vanha kaappi, joten pääsevät molemmat sitten hienosti esiin irti taustastaan.


Loppuraskauden siivousvimman vuoksi keittiö on muutenkin siivottu eli siis laatikot on käyty läpi, pesty ja järjestetty uuteen kuosiin. Kaappeja meillä ei oikeastaan olekaan. Ainoastaan jättisaareke (1,2m x 3,6m), jonka keskellä liesi ja josta avatuu laatikostot molempiin suuntiin sekä vastakkain toinen "saareke" (0,6m x 3,6m) , joka avatuu porraskuiluun, jossa vesipiste, astianpesukone, kylmälaitteet jne.
Alimmaisessa kuvassa on sokerit vierekkäin. Välillä tulee leivottua sen verran usein, että sokerien kaivaminen laatikoista ei oikein nappaa. Muutenkin haluan, että taikinakone on koko ajan esillä niin tulee herkemmin ryhdyttyä toimeen. Silti joku sen aina nostaa pois. Mutta jos sokerihiiret käyvät napsimassa purkeista, niin sitten pitää miettiä uudelleen tuota sijoitusta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti