sunnuntai 28. elokuuta 2011

Ruokalappuja

 Kokeillaan, miten toimivat ruokalaput, joihin pyyhitään suu ruokailun jälkeen ja heitetään pesuun jokaisen käytön jälkeen. Vauvat yleensä inhoavat ruokalappuja, joten tein mahdollisimman huomaamattomat, pehmeän lötköt ja ohuet. Toisella puolella velour ja toisella trikoo (pitää olla hyvin esikutistettu ennen ompelua). Saumuroin kankaat yhteen reunoista ja niskaan Kamin nepparit. Säätöjä voisi nepittää vielä lisää. Kolme vaan ei riitä mihinkään, jos joka ruokailun jälkeen laitan pesuun eli lisää pitää tehdä... Päällä nyt velouria, mutta joustofrotee voisi olla parempi sosesieppari. Värin pitää olla aika tumma, ettei ruusunmarjat ja mustikat jää muistoksi ;) Ikeassa myydään valkoisia halpiksia, mutta miksi haluaisin katsella niitä likaisen laikukkaana? Ja kuulemma tarrat kestävät niissä huonosti pesua. 

Mamselli sai Hello Kitty -leikkimaton tulevilta kummeilta. Meillä Matti Myöhäisillä on ristiäiset vasta nyt...tai siis ylihuomenna. Saatiin arki-iltaan, mikä ei pastorin mukaan ole niin tavatonta kuin luultiin.

1 kommentti:

  1. Meillä on Ikean lapuissakin tarrat kestäneet hyvin, eikä ihan kamalan tahraisiksikaan ole menneet, mutta tosin ovat olleet käytössä vain sellaisilla joita vielä syötetään - itse syömiseen suojaa antaa paremmin muovinen kourumalli.

    VastaaPoista