keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Mikä mahtaisi olla kevään väri?

Mustaa, keltaista, valkoista, vihrää, punaista, hieman vaaleanpunaista ja turkoosia...


Vasemmalla Royal-tuotteelta tullut tilaus. Oli aivan pakko saada täydennystä kevään väreissä. Salmiaikeille mulla suunnitelma mielessä sitten kun Autokorjaamopuuvilla saapuu (vasemmalla alempana) ja toivottavasti se olisi ensi viikolla! Raitatrikoita tulee miehelle, palloa mulla on ollut jo punaisena ja tykkään materiaalista, kerrankin joustavaa pallotrikoota! Oikealla yläkuvassa on Majapuulle myyntiin tulleita Polkka Jamin keittiöliinoja. Alla oikealla Metsolan raitajoustiksia, turkoosia sekä keltavalkoiset legginssit Maiskikselle. 
Yllä vasemmalla Selian runoratsua, jota tilasin pääsiäisenä kera Selian valmistaman paidan (keskimmäiselle). Tuota ei itellä ollut kankaana, joten oli kiva saada siitä jokin valmis. Oikealla ylhäällä kevään uutuus sisustuskuva autokorjaamosta. Vielä ei olla Majapuussakaan ehditty ripustamaan seinälle. Seinälle on menossa myös Polkka Jamia keittiöön, Santsi alla vasemmalla ja mansikka alimmaisena oikealla. Ja sitten neiti päikkäreillä uudessa takissaan, joka on ruttunutun tekemä, ostin uniikkikirppikseltä :) Pipo ei ole sattunut ihan sävyyn, mutta muuten vaatekaapissa on mustavalkoista raidallisena jne. Lapsen vaatekaapissa siis, ei äidin, joka ei ollenkaan päivity sitä mukaa kuin lasten...


4 kommenttia:

  1. Mitä kangasihanuuksia! Hitsi vie, kun itsellä on vielä "ei saa ostaa kankaita, kunnes edelliset mahtuu yhteen matkalaukkuun" -päätös - ikuisuusprojekti siis!

    VastaaPoista
  2. Oih, tosi ihania ja sopivat teille. Tuota takkia kuolasin uniikkikirppiksellä, mutta mitenköhän en tajunnut lähteä sitä huutamaan, olishan se pojallekin käynyt. Hö. Juuri tässä lavastan huomisia ritarisynttäreitä ja kiittelen loppumatonta kangasvarastoani. Varsinkin velourien riittävyys lavastustarkoituksiin on mahtavaa, kun taion talostamme kuninkaanlinnaa :)Että hyvä se on varastoakin olla.

    VastaaPoista