perjantai 31. elokuuta 2012

Työntäyteinen viikko!

Tämä viikko on tehty hommia silmät ristissä ja varmaan pari seuraavaakin viikkoa. Tehtaat Suomessa ja ulkomailla eivät tunnu pystyvät tekemään kaikkea sitä mitä on tilattu oikein tai sitä määrää, mitä on tilattu niin ollaan työnnetty lisää niin paljon uutta tulemaan taas, että varmasti tulee reilusti mukavasti kaikkea ;D
Ensi viikolla tulossa Majapuulle nämä kotimaiset neulokset:
Ja sitä seuraavalla viikolla nämä autokorjaamojoustis, apinapuujoustis sekä Royal-tuotteen lintujerseytä.
Kaiken perussyyshässäkän lisäksi päätin heittää työhuoneen kokonaan sekaisin ja järjestin photarilla 8 eri ratkaisua ennen kuin sain arjessa toimivan järjestyksen suunniteltua. Halusin kuitenkin säilyttää kaikki säilytyskalusteet sekä iiiisot työtasot, koska toimivuuden takia tähän muutokseen lähdinkin. Miesparka on saanut irroittaa kaappeja, siirtää ja tämä on vieläkin kesken! Ja kaikkien niiden tavaroiden roudaaminen ensin pois ja sitten takaisin...arvatkaapa, onko kesken...? Kaaos niskan takana menty nyt 2 viikkoa ja huonosti ehditty kaaoksen kimppuun, kun muut työt nielaisevat asioiden hoitamiseen. Lupaan laittaa sitten kuvia, kun saadaan johonkin järjestykseen. Työhuone on talossa kiinni olevat vanha autotalli, joka ollaan muun remontin yhteydessä tehty lämpimäksi ja taloon kuuluvaksi osaksi niin, että harva tätä autotalliksi päättelee ellei erikseen selitä ;)

Hyvää viikonloppua kaikille! Ehkä itsekin ehdin irtautumaan hieman koneesta, vaikka nollausta olisi sekin, että ottaisin läppärin syliin ja lueskelisin rauhassa blogeja <3. Täällä maalipensseli ainakin tarttuu käteen huomenna! Väreinä musta, valkoinen, vedenvihreä ja ehkä keltainen. Remontti/sisutuspäivityksiä siis tulossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti