sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulupuuhia

Oli ihana ehtiä tehdä jotain pientä askarteluakin. Keskimmäinen jäi perjantaina kotiin ja pidetiin askartelupäivä. Annoin hänelle yhden joulua odottavista ylläreistä, jonka olin ostanut jo syksyllä aiemmin. Ei varsinainen jouluaskartelu, mutta juuri tätä fiilistä haen nykyjouluun eli jotain vähän värikkäämpää ja karkimpaa kuin perinteinen punavihreäjuttu. Tasapuolisuuden nimissä pienin sai sitten Tiana-nuken pikkujoululahjana (koska äiti ei malttanut avata yhtä odottavaa nukkea) ja esikoinenkin sai puuttuvat manganumeron ja hyppi siitä onneissaan tasajalkaa. 

Pupupyykkipojat on outletista joskus ostettu, mutteivät vielä ole pääseet käyttöön. 
Aattelin, että niillä voisi vaikka ripustaa joulukoristeita.
 Osa paperista meni perinteiseen ketjukoristukseen, jota A ei ollut koskaan ennen tehnyt. Vähän ehkä tyylikkäämpi versio kuin ne metallipaperihohtoiset, joita ite tehtiin 80-luvulla...
Aateltiin, että näitä pari vuotta sitten rullattuja paperihelmiäkin voisi käyttää modernissa joulukoristelussa. Olen liimannut niitä aikakauslehdistä leikatuista suikaleista, jotka olen rullannut ohuen sukkapuikoin päällä. Kokeillaan varmaan puuhelmien kanssa. Nämä näyttävät ihan erilaisilta, kun hieman lajittelee värejä ja yhdistelee mielenkiintoisesti.
Tiana tutustuu häntä odottaneeseen Belleen.
Pikkusiskon anti joulukoristukseen, taitaa olla sarjassa elämänsä toinen jouluaskartelu :D 
Tatuoitu tonttu ja tehty hoidossa.

 Pukin pajassa alkaa tapahtua yhä tiiviimmin. Tässä muutama, jonka voin täällä paljastaa ennen joulua. Kummitytölle heppatunika ja hänen isoveljelleen uutta, isompaa vaatekokoa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti