tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulutunnelmaa

Saadaan vähän joulutunnelmaa tännekin. On kiusallinen vuodenaika, kun tulee tehty lahjoja, eikä niitä viitsi laittaa tänne esiin saajien mahdollisen nuuskinnan vuoksi. Mutta päivitetään sitten aaton jälkeen. Majapuun ruuhka on vienyt viimeiset viikot, mutta viime pe vietettiin siskon lakkiaisia, jota varten piti saada jouluisempaan kuosiin kotia. Sunnuntaina ehdin ommella vielä jotain uuttakin jouluista eli nämä tyynynpäälliset heppaneuloksesta. Pitäisi enemmän harrastaa pehmoisia materiaaleja sisustuksessa, kun ovat huomattavasti mukavempia nojailla ja halailla.

Tyynyissä on alhaalla vetoketju ja toisen puolen tein punavalkopalloneuloksesta (joka värjätty koneessa pinkillä Dylonilla). Tyynyistä tuli jouluiset, muttei liian jouluiset joulun jälkeenkään käytettäväksi.

Ehkä vähän harmittaa, ettei tullut kuvattua pahimman ruuhkan aikana pinoja, ne oli aivan mielettömiä väripläjäyksiä ja niitä jatkui metritolkulla. Itsenäisyyspäivä sitten nappasi pari kuvaa ennen kuin saatiin suurin homma valmiiksi.
Näin alkoi vielä itsenäisyyspäivä, monta pöydällistä tilauksia pakattiin, kuten edellisinä päivinä/viikkoina ja tässä päivän eka satsi näyttää aamupäivästä vielä kesyn matalalta, mutta melko monen kohdalla tuli sellainen kirjava Pisan torni ja siihen vielä edelliset odottavat päälle ennen paketointia ;) Ne, jotka murehtivat tilanneensa paljon, nou hätä, joku tilasi vielä enemmän :D

Maisan joulujuhlissa ehdittiin käydä pakkailujen lomassa. Neiti ei tiennyt, mistä oli kyse ja alku näyttikin lupaavalta. Hän istui reippaana etupenkillä kauempana omasta hoitotädistään. Sitten alahuuli alkoi vapista ja iski paniikki.
 Hoitotädin viereen pääsemisen jälkeen homma rauhoittui, mutta kun kaveri alkoi itkemään, se oli Maisalle liikaa. Tässä vaiheessa itse esitysosuus vasta starttasi, mutta M siirtyi meidän syliin jatkamaan esityksen seuraamista ;)
Huom! Isi valinnut juhlavaatteet eli lempivaate jumpsuit ja siihen tuollainen joulukauluri ;) Kiireinen äiti huomasi vasta perillä, että ai tuollaiset vaatteet...no mutta onhan omput jouluisia...

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ihanista kankaista. Voi pientä juhlijaa <3

    VastaaPoista
  2. Voi pinkit ankat!! Oi miksi miksi en sitä tilannut?!?! Mitä sille vialliselle pinkkiankslle tapahtui? Ei sitä olisi tulossa myyntiin :D

    VastaaPoista