lauantai 5. tammikuuta 2013

Kirjopaidat

En sitten millään malttanut odottaa päivänvaloa. Illan pimeydessä piti vielä kuvata uusista kolmiosaisista neuloksista tänään tehdyt paidat. Molemmat on raglanhihoilla, jotka mielestäni sopii paremmin, kun kuosi vaihtuu hihoissa (verrattuna tavallisiin hihoihin). Sininen on huppari ja keltainen on ihan tavispaita, mutta lisäsin etukappaleeseen taskun keltaisella vetoketjulla. Kummassakin paidassa on käytetty kaikkea kolmea kuosia. 
Sinisestä palasta tuli vielä 2 pipoa, toinen siksakista ja toinen tuosta hammaskuviosta, josta on hupparin huppukin. Mies kuulemma omii tuon siksak-pipon ja yksinkertaisena neuloksena on sille varmaan tarpeeksi hengittävä. 

9 kommenttia:

 1. Tosi kivat! Tää kuosi on oikeesti vauvasta-vaarin materiaalia!

  VastaaPoista
 2. Sopiiko tuo neulos hyvin pipoihin, eli joustaako tarpeeksi ja palautuuko pesussa, mitä luulet?

  Itse olen kova tekemään pipoja ja tämä näyttäisi kivalta kuosilta, mutta materiaali arveluttaa kun ei ole mitään joustoa antavaa mukana...

  VastaaPoista
 3. Joo, tosi kiva pipoissa, kun ei ole tekokuituja hiostamassa. Mulla on neuloksesta trikoolla vuoritettu, mutta ilman vuorta on just hyvä räntäkeleihin. Punaisen norsun pipot on juuri yksinkertaisesta neuloksesta ;)

  VastaaPoista
 4. no voihan vitsi! onks näitäkin nyt sit tilattava... :D ihan mahtavia puseroita - mahtavia!

  VastaaPoista
 5. On kyllä tosi tosi ihania <3 vitsi kun taas jään ilman, tuskin näitä on enää 10 pv päästä...

  VastaaPoista
 6. Tosi hauskat isommillekkin menee. Kiva idea toi tasku :)

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti olis vielä pikkasen jäljellä parin viikon päästä, kun tulee kissoja sinisen ja pinkin kanssa mätsing ;)

  VastaaPoista