keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Joustocollegee...

Paksuhkosta kotimaisesta puuvillajoustocollegesta setti vanhimmalle, joka kasvaa niin, että vaatepula iskee taas. Tälläinen setti on pitänyt tehdä jo melkein vuoden, mutta nyt vihdoin sain se tehtyä. Tätä mustaa joustocollegea tulossa Majapuulle vielä yksi erä, joten ehkä tästä teen vielä jotain, koska rakastuin tähän todella. Sisäpuolelta harvinaisesti harjattua puuvillaa eli ei halpaa polyesteriä, joten ei ole päällä kuuma muovipussi. 

Collegessa on elastaania ja joustaa niin, että hupsista ensimmäisistä tuli niin suuret että mahtui mullekin ja omin ne sitten. Täydelliset kylmemmälle kelille, kun tavalliset trikoolegginssit liian ohuet. Poika sai sitten omat aavistuken lyhyeämpänä. Takkikin mahtui mulle päälle, mutten sentään sitä omi, kun toisella vaatepula ja ehkä mulle liian maskuliininen malli. Kauluksessa vihreää trikoota, samoin alavara 8cm korkeana  helmassa, hihansuissa ja koristeena vetoketjun pieluksessa.

Jämistä tuli vielä meidän 2v. neidille paksut ja joustavat talvileggarit. Joustocollege ihan täydellinen paksuihin leggareihin. Vyötärön tein mahdollisimman sileästi ompelemalla superpehmoinen leveä kuminauhan suoraan päältä. Näistä tuli ihan ratsastushousun näköiset ja sellaisina neiti näytä nyt nimittää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti