keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Minijuttuja lisää!

Valmistin ruokia nukkekotikoossa. Tässä kuvassa ovat vielä kuivumatta. Seoksena Erikeeperiä, joka kuivuu kuopalle, joten pitää pikkasen kehittää tätä systeemiä niin, että josko sekaan laittaisi muuta täytettä kutistumisen estämiseksi.

 Sekaan laitoin näitä liituja murskaten, koska en tähän hätään löytänyt vesivärejä. Peitto oli turhan vahvaa eli mukana on liidussa selkeästi valkoista pigmenttiä, jolloin kuivuessaan liima ei muutu tarpeeksi läpinäkyväksi. Ensi kerralla koita vesivärejä sitten. Näistä tuli nyt vähän enemmän maitopitoisen näköisiä smoothieita :D Marjaisaan sekoitin joukkoon vielä aitoa marjarouhetta hyppysellisen. Appelsiinin siivuja taas saa leikaten tästä massatangosta.

 Tässä kokosimme tuoleja viikonlopun messujen jälkeen.
 Liiman jälkeen maalattiin rohkeasti mustalla, lakattiin ja löysin kaapista tuollaisen pienikuvioisen puuvillan, josta tein istuinpehmusteet.
Tilkkulaatikosta löytyi vielä ohuehkoa froteeta ja siitä leikkasin pyyhkeitä pinoon.
 Nukkekodin lapsen sänky on samanlainen koottava, kuten edellisetkin kalusteet. Se maalattiin vanhan vihreäksi ja vuodevaatteet tulivat lintupuuvillasta. Tyynyn sommittelu osui aivan vahingossa noin, että lintu ikään kuin jatkuu :D Pari lisätyynyä/pehmolelua tuli kankaan linnuista.
 Kehto koottiin ja maalattiin valkoiseksi ja sinne tuli patja japanilaisesta kankaasta. Isomman neulopeiton testasin tilkkulaatikon neulepalasta, joka on vanhasta paidasta. Virkkasin reunat ohuella puuvillalla ja ompelin vielä käsin vanhvistuspistoja, ettei neule ala purkautua, koska pala on leikattu rohkeasti saksilla. Tilda-kankaasta tuli tyyny ja näitä tyynyjä varmaan tulee paljon lisää erilaisista puuvilloista. Seuraavaksi aattelin kokeilla raikkaita retropuuvilloja, josko niistä tulisi täkkejä ja vuodevaatteita.
 Ja sitä, mitä ei itse osaa tehdä, pitää tilata toiselta tekijältä. Kuvan miniatyyrikukat on Facebookin nukkekotikirppikseltä.
Tässä vielä meidän Koiramäen talo, joka tuotiin taas kellarista leikittäväksi. Pikkuneiti tosin harrastaa enemmän talon tyhjennystä ja tavaroiden kuljetusta ympäriinsä :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti