lauantai 12. huhtikuuta 2014

Rusettipupuja

Itselle tein Taikurin apulaisista mekon Majapuun avoimiin oviin. Kaava taas peruspaitaa väljennettynä ja ilman vyötä lopputulos on kuin "Simo Vaatehuoneelta hei -paituli". Pääntien ja vyön trikoo on ohuehkoa pikkasen joustavaa Jättirätin löytöä, josta olen aiemmin tehnyt miehelle T-paidan ja bokserit. Vyöhön silitin joustavaa tukikangasta ja se on suora kaitale ja rusetti muodostuu vain tuplasolmusta. Eli erillistä rusettia ei ole vaan se tulee vyön päistä. Vyötä voi soveltaa muihinkin "paituleihin" :D 
 Ja Majapuun Rosalle samanlainen toisesta väristä. Rosalla ollut kaneja lemmikkeinä ja tuntee niiden hoidon hyvin ja saa ne elämään hirmu pitkään.
Siiristä ja Myyrystä syntyi tänään aamulla pehmoiset tyynyliinat. Ajatuksena on joskus tehdä lakanat tästä 92/8 trikoosta, joka kutistuu olemattoman vähän. Kauhean kutistuvainen trikoo voi 60 asteen pesujen myötä muuttua hieman hankalan naftiksi peittoon ellei sitten jättäisi kutistumisvaraa. 

3 kommenttia:

  1. Onpa kauniit mekot, vyön kanssa ei ainakaan näytä yhtään simolta. :) Ja oih ja voih noita siiri&myyry-tyynyjä, tääkin tahtois!

    VastaaPoista
  2. Ihanat mekot!. Sopii tosi kivasti tuo raidallinen kangas tuohon mukaan!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Tässä välin tullutkin jo mieleen, että samaa raitavyötä voisi hyödyntää muihinkin vastaaviin Simoihin, kun useissa kuoseissa tällä hetkellä mustavalkoista mukana. Ja Iltasanomissa tai Iltalehdessä tuli juuri juttu vastaan, mitä kuuluu Vaatehuoneen Simolle nykyisin. Hieman hätkähdin, kun tyyppi oli juuri mielessä :D

    VastaaPoista