sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Värikäs neulepeitto

Tässä postauksessa näkyi matkalta tuodut puuvillaiset lankakerät, joissa värit olivat niin hienot, että ostin jokaista väriä yhden kerän. Tässä lopputulos! Pyöröpuikoilla on niin ihanan kevyt tehdä edestakaisena isompiakin juttuja. Aina ei tarvitse kikkailla monimutkaisilla struktuureilla vaan tässä tapauksessa värit saavat pääosan.
Brion kärryt on omat vanhat.
Peitossa yksi raita on yksi kerä ja jäljelle jäi vain pieni lankanyytti per väri, jolla ei olisi enää päässyt edestakaista kierrosta. Päätin hyödyntää loppulangan Animatorin mekkoon, jonka neuloin ympyränä aina niin pitkälle, kuin lankajämää riitti. Jäljelle lankakeristä ei siis jäänyt kuin päättelypätkät!
Yläosan mekkoon ompelin puuvillasta. Ensin ompelin viivoja mukaillen ja vasta sen jälkeen leikkasin pääntiet ja käänsin työn. Lipareet ompelin mekkoon kiinni ja painoin Kamin nepparit henkseleihin.

9 kommenttia:

 1. Todella mahtavat värit peitossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä onnistunut väritys tämän merkin langoissa. Piti vain järjestää sellaiseen järjestykseen, mikä miellytti silmää.

   Poista
 2. Aivan ihana peitto kaikessa yksinkertaisuudessaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatti malttaa kokeilla yksinkertaista, eikä lähteä liikaa kikkailemaan. Sopi hyvin nolla-ajatteluun ;)

   Poista
 3. Siis aivan mieletön!!! Juuri minun makuun, mahtavat värit!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ei muuta kuin tekemään, ei ole vaikeudella pilattu ;)

   Poista
 4. Voi mikä peitto, nyt en kestä! Sydämentykytyksiä! Tästä tulee hurjasti mieleen Purl Been yksinkertaiset ja kuolettavan ihanat neulepinnat, mutta värikkyys nostaa sen vielä ihan eri tasolle :D

  VastaaPoista