sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Tylliä ja Pompdeluxia

Nuket saivat jouluna simppelit tyllihameet kahdessa eri koossa. Isompi on vauvanukkekokoa ja pienempi Disney Animatorille tai pikkunukelle sopiva. Tyllit ommeltu suoraan vaaleanpunaiseen kuminauhaan simppelisti joustavalla tikillä.

 POMPdeLUXin alesta kotiutui uudessa vaatekoossa yläosia. Nyt siellä on menossa todella muhkea ale. Tykkään todella paljon yksivärisinä peruspaitoina niiden ribbipaidoista, jotka ovat pehmeitä ja slimmiä mallia alle puettavaksi. Toinen suosikki on nuo ohuet neuletakit, joita ollut erilaisia meillä ennenkin.
 Tyllihameet ostin jo syksyllä Zarasta ja Lindexiltä, mutta täysin samaa värimaailma ja sopivat hyvin yhteen. Alakuvassa pari edullista kassia, joita ostan yleensä myös Pompilta vaatteiden ohessa.
pa

5 kommenttia:

 1. ihania vaatteita. vikan kuvan viiva oli aika nspiroiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihania ja just niitä murrettuja sävyjä, jotka ei kyllä näissä kuvissa toistu ihan sellaisenaan, mitä livenä ovat <3 Uusi vaatekoko sentään on hyvä syy, että saa ostaa uutta ;)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä. Mä unohdin taas vahdata tuo superalen alkamisen. No, jotain ehdin kuitenkin. ;) Nuo ovat kyllä ihania vaatteita, laadukkaita, kauniita ja ihan inhimillisen hintaisia usein ilman aleakin. Ja lapset tykkäävät itse niistä, se on aika iso juttu. Harmi että koot loppuvat tuon isomman tytön suhteen sitten tähän ikäkauteen. Seuraavaksi pitää löytää joku valmistaja, joka tekee kauniita vaatteita teinin kokoiselle vaan ei ikäiselle... Auts.

  VastaaPoista
 3. Niiiin tuttu tunne, koko teini, mutta lapsi kysessä, tosin oli esikoispojan kohdalla. Silloin teinipoikaosaston hirvitykset alko tosin häntä itseäkin kiinnostaa, mutta äitiä ei! Tytöille menis tätä tyyliä isommillekin. Onneks tuo meidän neiti on vielä pieni, vaikka ikäisekseen suuri ja samat pulmat tiedossa tulevaisuudessa :/

  VastaaPoista