maanantai 11. huhtikuuta 2011

Kietaisuneule ja villikset

Tämä ei liity Majapuun kauppaan vaan nro kolmosen tulemiseen. (Kauppa tuli tänään täyteen toimintoon eli Maksuturvapalvelukin toimii nyt).

Tein tämän nutun jo viime vuoden puolella. Katselin sellaista kaverilta saatua vauvaneulekirjaa ja siitä tuli idea soveltaa kietaisupaitaa, joka tehdään yhdestä kappaleesta. Aloitin helmasta, kainaloissa lisäsin hihoille silmukat, neuloin olan yli ja päättelin helmaan. Koristeeksi piti taas lisätä hieman Farbenmixin nauhaa ja kiinnitykseksi minikokoinen Kam:n neppari. Paita on tehty ruskeasta ja tipunkeltaisesta puuvillalangasta ainaoikeinneuleena.

Ja paitaan sopii hyvin nämä kirjoneulevillikset, jotka on neulottu ohuesta ruskeasta ja tipunkeltaisesta pehmeästä langasta. 

3 kommenttia:

 1. Onpa ihania molemmat. Katsoin ensin, että tuossa paidassa on monta nappia rivissä, mutta sehän olikin nauha, hauska idea. Ja housut on tosi söötit.

  VastaaPoista
 2. Olis ollut kiva, jos olis pikkuneppiä löytynyt punaisena tai keltaisena niin sen olis voinut naamioida kukkaan, mutta tuota kokoa oli tietty vain valkoisena kaapissa. Samanlaiset housut löytyy pinkkiturkoosina aikaisimmista päivityksistä. En tehnyt näitä mitenkään asukokonaisuudeksi vaan huomasin vasta jälkeenpäin, että löytyy yhteensopivat sävyt ja koko myös...

  VastaaPoista
 3. Vau! Iihania töitä sinulla. Vanha kaappiprojekti on tosi upea ♥. Täytyy selailla blogiasi vielä tarkemmin.
  Mukavaa odotuksen jatkoa.

  -lumikissa-

  VastaaPoista