sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Monitoimipuuhalaite

Apua kommentointitestaukseen... Osalla on ilmeisesti ollut vaikeuksia kommentoida tänne. Muutin jo kerran aiemmin asetuksia, mutta vieläkään kaikki eivät ole saaneet kommentoitua. Muutin niitä jälleen kerran tänään, joten jos et ole aiemmin saanut kommentoitua niin mahtaisikohan toimia teillä nyt? Testiapua siis kaivataan!

Sitten  m o n i t o i m i p u u h a l a i t t e e s e e n...


Äiti on ajatellut saada lisää ompeluaikaa tämän monitoimipuuhalaitteen avulla :) Piti tehdä ihan perusjuttu, mutta mopo lähti lapasesta tätä tehdessä eli tuli vähän kaikkea. Laitoin sekä uusia että vanhoja merkkejä ja nauhoja, pitsiä, Farbenmixin liimattava pupu, pupulle porkkana Kam-neppikiinnityksellä, toiselle puolelle aplikoitu kissa. Oranssi vanha kangas on kulkeutunut meille kangashamstereiden kautta. Ruskeavalkopallo löytyi tilkuista ja kissa on iskän vanhasta t-paidasta.


Sitten on käynyt vielä niin, että meidän vauva on siirtynyt pikkuvauvojen kategoriasta isojen vauvojen kategoriaan. Maisa täytti viime perjantaina 1/2 vuotta :D
 Maisa 6 kk

7 kommenttia:

 1. kokeilen lähettämistä - onnistuu ja hieno on lelu! :)

  VastaaPoista
 2. Nyt näkyy ja pystyn kommentoimaankin =) Ihana tuo lelu ja tyttö =)

  VastaaPoista
 3. Makeita on! Meidän neiti-näprä taitaisi rakastaa vielä nyt isompanakin tuollaisia! :)

  VastaaPoista
 4. Hei, onpas hyvä idea! Juuri tänäänkin sai pikkukaveria irroitella saumurin polkimesta ja nuo lapukkeet on niin suosikkeja.

  VastaaPoista
 5. Ihana, niitä on niin kiva tehdä, minullakin karkasi mopo käsistä kesällä...

  VastaaPoista
 6. Kiva, että kävit kommentoimassa blogissani, niin löysin ihastuttavan blogisi. Mahtavia ompeluksia nämä, taatusti pitävät pienen hetken touhukkaana :)

  VastaaPoista