sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Vintagesamikset


Tämä paita ei saanut imetysluukkuja, jotta tulee käytettyä imetyksen jälkeenkin. Kirjavan kankaan olen ostanut joskus Myllymuksuilta ja se aivan mieeeeelettömän pehmeää, kuin sikkiä trikoona. Hihoja siitä ei enää saatu, joten mallina sen vuoksi raglanhihainen, jossa värin vaihtuminen on parempi kuin istutetussa hihassa. Luonnonvalkoiset hihat on tehty vanhasta trikoosta, jonka muistan lapsuudestanikin, kantit on kirjavasta. 


Jämistä tein tyköistuvan haalarin Maisalle, tosin kirjava kangas on siinä jouduttu käyttämään poikittain, mutta se ei haittaa, koska kangas joustaa kumpaankin suuntaan. Hihat samaa vanhaa pehmeää luonnonvalkoista tritkoota, kädensuissa ja lahkeissa myöskin hyvin vanhaa resoria, joka on ainakin 80-luvulta ellei sitäkin vanhempaa. Käytännössä kirjava kangas loppui totaalisesti, joten lahkeina kunnon muodinmukaiset resoripuntit :) 
Vetoketju on metallilenkillinen, vintagemateriaalia sekin. Ostin kerran paikallisesta lähetyskirppikseltä ison laatikollisen käyttämättömiä vintagevetoketjuja, jotka ovat kaikki eri väreissä. Tämä on se "hauska" tarina, kun mummomyyjä ei suostunut myymään mulle toista laatikkoa vaan ihmetteli, että mihen mä muka niin paljon vetoketjuja tarvitsen. Kaikki on nauraneet aina, että johan oli kauppa, kun ei suostunut ottamaan rahaa vastaan, joka olis varmaan ollut iso osa heidän superpienestä päivämyynnistä.
 Puvussa on vielä rutkasti kasvunvaraa, vaikka lahkeiden ja hihansuiden kanssa toimii hyvin jo nytkin. Niitä voi käännellä näin ensalkuun. Lopulta on varmaan ihanan makkara vartalosta ;)


WOW, huomasin juuri, että 10000 on täyttynyt! Pitäiskö sen kunniaksi keksiä jotain kivaa...? Mitä se olisi???

1 kommentti:

  1. joku kiva sieltä sun kaupasta arvontapalkinnoksi. vaikka korttisetti tms. ne kuosit on niin <3

    VastaaPoista