tiistai 22. marraskuuta 2011

Norsuhaalari

Neidille vähän vähemmän prinsessamaista tällä kertaa. Mun mielestä aika unisex, ehkä jopa enemmän poikamainen.Tämä puku menee piiiitkään. Jos olisi vielä resorit kädensuissa niin sekin pidentäisi ikää. On todella pitkä ja kapea malli.


Muokkasin vetoketjullisen kapean haalarin jostakin Ottobren kaavasta. Taitoin leveyden pystysuunnassa kapeammaksi olkasaumasta jalansuihin. Taitoin kaavan siis haitarille siitä kohtaa. Tein tästä myös sivusaumattoman (!) eli yhdistin etu- ja takakappaleet, jolloin hihan kohtaan jäi jyrkkä U. Näin ei paina kyljellään nukkuvaa. Haalarissa on siis vain takasauma sekä edessä vetoketju. Lahjeosuudessa on myös vain haarasauma.
 Vetoketjulaatikossa ei ollut oikeassa sävyssä oikean pituista, joten tuunasin tilanetta toimivaksi niillä eväin, mitä kaapista löytyi. Aloitin vetoketjun tavallista alempaa, jotta sain sen ulottumaan mahdollisimman alas, mikä vaipanvaihdon kannalta on tärkeää. Ylös tein pienen lärpäkkeen kaulan alle, joka kiinnittyy vaaleansinisin Kam:n nepein, sopivasti juuri norsun korvien täplien kohdasta ;D Lopputulos oli itse asiassa tosi kätevä, koska ei ole vetoketju rinkuloineen härnäämässä leukaa vasten. 
 

Norsukangas on Ottobrelta, sininen interlock jostakin laarista joskus kotiutunut. Hihoihin laitoin vielä norsut koristamaan. Ei mikään ihan huippu, mutta nopea homma.


Ja värihulluna piti sitten vielä vähän leikkiä väreillä... Norsua on ollut kahta erilaista ja lisääkin saisi tulla. On mun mielestä niin söpö kuviona. Nämä ovat siis huom. vain mun omia leikkejäni...

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa järkevältä tuo kaavan yhdistäminen niin ettei tuu sivusaumoja! Tää on tosiaan kiva kuosi ja jos noista sun värittämistä norsuja myytäisiin ottaisin heti tuon sinikeltaisen, vihreävihreän ja turkoosiruskean.

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan näköinen ja värinen haalari! Unisex tosiaan, hyvin menisi pojallekin. Kiitos muuten ihanasta paketista, joka saapui eilen :) Odotukset ylittyivät.

    VastaaPoista
  3. Kiva että posti löysi perille ;) Nyt menossa uusia haalarikokeiluja...

    VastaaPoista