perjantai 2. maaliskuuta 2012

Reborn-vauva tuli taloon.

Tässä meidän ensimmäinen reborn-vauva, Stela espanjalaisittain, josta hän on kotosin tai hänen tehnyt reborn-taiteilija. Posti toi paketin tänään suoraan kotiovelle. Ehkä jonakin päivänä omat kädet kokeilee nuken tekemistä, mutta toistaiseksi aikaresurssit eivät yksinkertaisesti anna periksi uudelle taiteiluharrastukselle.

6 kommenttia:

 1. no huhhuh! ei toi voi olla vaan NUKKE!?!???

  VastaaPoista
 2. Ompa kyllä oikean vauvan näköinen.

  VastaaPoista
 3. Tiesin kyllä, että rebornit ovat aidon näköisiä, mutta että ihan noin oikean vauvan näköinen, wau! Suloinen :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. :D Kuvat osaavat kyllä näyttää nukesta aidon puolen. Livenä näyttää enemmän nukelta, kun iho tuntuu nukelta. Ja varsinkin jos riisuu niin tuolla on kankainen keskivartalo, hihansuusta näkyykin jossakin kuvassa, mistä kangasosa alkaa. Kokovartaloisiakin tehdään, mutta ne on kuulemma jäykkiä kuten Baby Born.
   Ite kammoan niitä, jotka on kuolleen värisiä. Aihiot on kai pohjaväreiltään jo valmiiksi tiettyä yhtä sävyä ja siihen sitten lähdetään maalaamaan maalikerroksia ja jotkut sinertävät ihan liikaa. Kriteerinä oli mulla elävän värinen, silmät kiinni jne ja varmaan aika krittisellä silmällä etsin, kun sadasta ehkä löytyy yks potentiaalinen, jos sitäkään. Ja hinnat vaihtelevat tooodella paljon eli on kai taiteilijan nimestä kiinni. Omassa silmässä ne ei kyllä ole välttämättä sen kummempia, joten edullisemminkin voi löytää todella hienon. Parin mallivauvan jälkeen ehkä uskallan tilata tarvikkeita ja koittaa ite tehdä, ehkä vuoden pari päästä. Seuraavaksi meille tulee sellainen, jolla on tuuhea tukka. Hiukset on noilla mohairia ja istutusneula näyttää kuvissa aika paljon huovutusneulalta. Saa sitten nähdä, kun tutustun aiheeseen tarkemmin...

   Poista
 5. hei, mistä ja miten tuollaisen saa tilattua aivan ihana nukke !???

  VastaaPoista