sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kierrätyshaalarit

Katselin näitä Villervallan kevään haalareita sillä silmällä, että olisivat ihanat lapsille. Keskimmäinen olis saanut tämän keltaisena, pienin vaaleanpunaisena. En kuitenkaan sitten ostanut ja näin myöhemmin täällä netissä kuvan, miten olivat nyppyyntyneet ensipesussa. Nou hätä, kohtalo toi toisen haalarin meille.
Käväisin viime viikolla kirpparilla (yllätysyllätys) ja sieltä tarttui keltainen raitapaita miehelle. Ajattelin, että jospa sopisi, vaikka olikin L. No se päällä repes koko perhe eli oli ihan liian makkara iskälle. Päätin tehdä tästä Pikkukiisken inspiroimana haalarin sille, jolle makkara sopii paremmin.Tein kasarihihat, makkaran vartalon ympäriltä, mutta levenevän alaosan, että vaippapyllistelijä mahtuu liikkumaan. Kanttasin hihat ja ompelin pitkät resoripuntit. Malli riehaantui niin, ettei meinattu kokokuvaa saada, vaikka olisi sopivasti oppinut seisomaan ilman tukea.  


Puntit auki, puntit käärittynä. Valkoisten nappien tilalle etsin jo mustat, mutta mietin vielä, onko viitseliäisyyttä moiseen viimeistelyyn...

11 kommenttia:

 1. Tosi ihana! Mukavan mallinen haalari! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavat haalarit! Pitääkin metsästää tällaisia paitoja kirppiksellä, jotta saisi meidänkin tytölle kivat kesähaalarit :)

  VastaaPoista
 3. tää on kyllä ihan mahtava kierrätysidea, hyödynnän taatusti myös omalle muksulle! :)

  VastaaPoista
 4. Tää on hyvä! Pistän muistiin. =)

  VastaaPoista
 5. Hiukka on korrrrvantakana, kiiskellä tämän näinkin, muttei iskenyt ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana haalari ja tosi hyvä idea:) Mutta mites vaipanvaihto? Ilmeisesti joutuu aina ottaa pois kokonaan..

  VastaaPoista
 7. Juu, tämä on vähän kuin henkselihaalaritkin eli pitää riisua. M on tosin jo niin iso, että vaippa täytyy vaihtaa jo seisten ja haaranepillisistä ei kovin paljon enää hyötyä.

  VastaaPoista