keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Testiryhmä

Operaatio kangas on pitänyt kiireisenä viime päivät. Samalla toteutin muutamia maailmalle lähteviä juttuja. Testasin kangasta päiväpeittoon, tyynynpäällisiin, kangaskoreihin ja pari keittiöpyyhettä/leivinliinaa tein myös. Tässä testiryhmäläisiä ennen maailmalle lähtöä. Kuvattu eilisessä ilta-auringossa. 

Korit on melko suuria ja niihin tuli lopulta kolme kangaskerrosta: autokorjaamo, paksu puuvillakangas + markiisikangas, apinapuisessa ei ole markiisia vaan ruskea peruspuuvillaa ja hyvä niinkin. Ompelin kokonaan pussiin, jotta niitä voi käyttää kumminkin päin. Markiisikankaan kanssa tuli niin jykevät saumat, että kotibernina olis ollut ihmeissään eli teollisuuskoneella sai helposti siistit ilman taisteluita. 


Tässä suurin kori, joka pysyy kasassa taitoksella. Pienemmät yläkuvissa (jotka nekin melko suuria) pysyvät pystyssä ilman taitostakin.

Tyynynpäälliset on kokoa 50 x 50cm. Monesti näkee, varsinkin kuosillisia lasten sisustustyynyjä, koossa 40 x 40cm, mikä on mun mielestä aika kiusallinen koko, vähän kuin palloon nojaisi eli isommat kiitos ;)
Päiväpeitto yllä tehty sänkyyn 80 x 200cm. Kankaina autokorjaamo + puuvillaan tikattu vanu. Ommeltu pussiin ja tikattu... Liimataan mallailukuvia tännekin vielä, joita löytyy facebookista. Fiilistelin paperinuken vaatteisiin, joita ilmestyy lähiaikoina... Näitä voi tehdä vaikka kuinka paljon, jos olis aikaa. Nopeampaa kuitenkin kuin ompelemalla kokeileminen ;)

6 kommenttia:

 1. Ihania varsinkin nuo korit! Kyllä se useampi kerros kangasta kannattaa! Itse tein liian ohuesta vastaavanlaisia koppia ja pysyvät kasassa vain olemalla täynnä. Tosin käyhän se niinkin.

  VastaaPoista
 2. en malta odottaaa näitä kankaita!

  VastaaPoista
 3. Tuleeko näitä koreja myyntiin? Sopisivat täydellisesti meidän uuteen leikkihuoneeseen!! :)

  VastaaPoista
 4. Korit on vielä mietinnässä myyntiä ajatellen, niiden tukimateriaalit vaatisi hieman pohdintaa vielä, että mistä niitä. Kasseja on tulossa eri kokoisia ja tarkoitus olis juuri leikkihuone/lelulajittelukäyttöön niitä ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania tekeleitä loistoväreissä! Löysin nyt vasta blogiisi, täältähän löytyy vaikka mitä kivaa : D!

  VastaaPoista