maanantai 4. kesäkuuta 2012

Paperinukkeja

Majapuun PAPERINUKET tulivat vihdoin myyntiin! Näitä on suunniteltu ja toteutettu pitkään ja nyt he ovat täällä. Toivotaan, että nostalginen juttu lämmittäisi sekä äitejä, mummuja että nykylapsiakin <3. Koko on melko iso eli A4. Nukke ja vaatteet on painettu kierrätysmatskulle. Mukana on vielä kolme arkillista mustavalkoisia vaatteita itse suunniteltaviksi ;) 

Kaikki ovat omia persooniaan vaatteita myöden... Silti heidän vartalonsa on niin, että kaikkien vaatteet sopivat kaikille. Jos mieli tekee, voi tyttö vetää pojan setin vaatteet ylle ja poika vaikka hamostella... ;)


 LILJA on hippityttö.


LEO tuo hieman tasapainoa tyttöporukkaan.


 Anna on hieman rokimpi poikatyttö.


Stella on pieni prinsessa.

Sitten suunniteltiin tietenkin lisävaatesettejä, joista ensimmäisinä tulivat 
Kesävaatesetti tytöille
Retrovaatesetti unisex


6 kommenttia:

 1. Apua miten ihanat!!! Mun pitäis osta itselle, muistan miten paljon lapsena paperinukeilla leikitiin, eihän niin kauneita ollut mutta nostalgia...

  VastaaPoista
 2. Juu. Meille myös tällaisia! :) Tuo retrovaatelisäsetti on oikein soma.

  VastaaPoista
 3. Oi ihania! Itse leikin paperinukeilla paljon lapsena. Tehtiin nuket itse ja suunniteltiin niille vaatteita, ihan paras luova leikki :)

  VastaaPoista
 4. Oon niin onnellinen, että meidän kohta eskarilainen poika leikkii näillä ihan täysillä. Olen jotenkin saanut sille ujutettua paperinukkeja jo muutama vuos sitten ja ottanut ne innolla vastaan eli ei ole mitenkään pitänyt tyttöjuttuna. Varmaan senkään vuoksi, ettei ole muiden nähneen leikkivän paperinukeilla :D Ja kun on sellainen askartelijaluonne niin kategorisoi noi varmaan siihen osastoon kuin nukkeosastoon. Harvemmin on poikanukkeja, mutta sekään ei ole haitannut vielä, tosin nyt leikattiin tuo Leo testiin ;)

  VastaaPoista