torstai 21. kesäkuuta 2012

Arvonnan voitto ja juhannustarjous

The Arvonta on suoritettu virallisesti virallisessa taikinakulhossa. Koululainen kirjoitti jokaisen lipukkeet ja yhdessä päiväkotilaisen kanssa he leikkasivat ne taikinakulhoon. (Hetkeksi ajanvietettä lomalaisille...)
Taikinakulhosta nousi Salla! Onnea! Voit ottaa yhteyttä sähköpostiin sivun laidassa ;) Kiitos kaikille osallistuneille aktiivisuudesta! Ilman teitä lukijoita, postailu olisi melkoisen tylsää.

Ja jottei muille jäisi paha mieli niin laitetaan juhannustarjousta kehiin ja taiotaan lisäspesiaalina vielä blogin lukijoille omavalintainen korttisetti seuraavan tilauksen yhteydessä, toive lisätietokenttään ;) Kaupassa kesän tuliaiset, lahjat, puuhat ja vermeet pikkuväelle...

Kuvissa malleilla saman koon mekko (3-4v.) vasemmalla pikkasen reilu 2-vuotiaalla tiukimmilla säädöillä ja oikealla melkein 4-vuotiaalla. Kauppaan on lisätty vielä koon 5-6v. mekot.

Meillä vietettiin tällä viikolla lasten kolminkertaisia sukulaissynttäreitä. Jokaiselle lapselle oli omat kakut eli yhteensä 3 kpl. Neiti Epäileväinen meinasi ensin, ettei kakkua kannata ollenkaan maistaa, mutta kun suuhun työnsi väkisin pienen murun niin kyllä sen jälkeen kelpasi.
Nuori neiti sai puhaltaa esimmäisenä oman kynttilänsä ja silmänräpäyksessä kynttilä oli sammutettu sormella sörkkäämällä :/

1 kommentti: