sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

SynttäreitäViime aikoina on ollut synttäreitä, vaikka meidän lasten kimppasynttärit onkin vielä viettämättä. Päätettiin sukulaissynttärit viettää kolmelta kerralla, kun kaverisynttäreitä kuitenkin täytyy olla.

Kuvissa ollaan kaverin tytön synttäreillä. Maisa meni tyylilleen uskollisesti puihin, kun saavuttiin perille. Jähmettyi seisomaan isin viereen musta henkselimekko päällä. Jalat alkoivat valuumaan haralleen ja koska neiti oli puissa, pysyi tässä asennossa kauan. 

Käännyin kuvaamaan synttärisankarin pikkusiskoa, joka oli herkullisesti pukeutunut...


...ja kun käännyin myöhemmin toisin päin, oli M jo aika tukalassa asennossa :D


Tässä muuten fiiliksiä synttäreiltä, olisin kuvannut mieluusti enemmänkin, kun sieltä löytyy ihania juttuja, mutta kamera-pahus sanoi akkunsa nukahtaneeksi.


Kaverin tyttöjen uusi leikkimökki, jossa lasiliukovi. Jäi ulko kuvaamatta akun vuoksi tämäkin... Voitte onneksi hienosti kuvitella pulpettikattoisen leikkimökin, jossa korkeat lasiliukuovet niin että nurkan saa auki ;D


Maisa täytti itse 1v. reilu viikko sitten ja piti antaa synttärisankarille suklaata heti aamusta. Neiti tunnistaa levyn rapinan ja rääkäisee niin kovaa huomioäänen, ettei vaan jää ilman. Kasvot meni pikkasen laikuille, joten jätettiin maistiaisiin sinä päivänä.


Kuvaushetki on yhtäkuin kriisitilanne eli linssinsuojus pitääÄ saada takaisin paikoilleen. 


2 kommenttia: