lauantai 28. heinäkuuta 2012

TuRkOoSi kesä

Ensimmäinen pyyhe Suuren käsityölehden kesänumeron innoittamana on valmis. Paraisilta aiemmin löytämässä puuvillalangassa oli pesun kohdalla 60 astetta, joten sopii hyvin tähän käyttöön. Puikoilla nro 3 tein. Struktuuri on vohvelia ja se on mun suosikkia tällä hetkellä pyyhkeissä. Joten pakko oli tuo struktuuri toteuttaa eli kyllä, tein jotain ohjeesta kerrankin ;) Tai tein kuvion, silmukat tuli randomilla. Pyyhkeen ei tarvitse olla kovin suuri käsi-/kasvopyyhkeeksi. Aivan loistava joululahjaidea!
Koska mökissä ollaan pyöritty viime aikoina turkoosin kanssa tapetin, sukkien, pyyhkeen jne. kanssa niin nämä Pentikin korit sopivat paremmin kuin hyvin tänne. Löysin poistosta 3-4 ja jotain euroa eli ei pahat.

Kesäisiä pikaherkkuja...sekä eukalyptus-tiskiainetta kesäiseen käsitiskiin.

Tässä 1-5 euron tapettirullalöytöjä... Turkoosivalkoista oli kolme rullaa ja pähkäilin, mihin laittaa se. Mies ei oikein lämmennyt idealle laittaa se tuohon ulkoseinään, jossa ovi ja ikkuinoita ja merinäköala yli 180 astetta. Perustelin, että kivasti korostaa merta ja tekee siitä ehkä puhtaamman värisen ;) Ja oikeasti sopii tosi hyvin. Ja tehtiin todellinen kolmen rullan ihme. Riitti isoon seinään sekä käytävän päätyseinään, joka on isoa seinää vastapäätä. Kohdistusvälikin oli 53cm, mutta saatiin menemään ikkuinoiden yläosiin 5cm hukalla eli siinä syy riittävyyteen.
 ENNEN:
 JÄLKEEN: Käytävän päästä puuttuu vielä kattomateriaali ja lattiakin on maalaamatta lipaston alta.

Kuvassa alla ollaan viriydytty kesäiseen leffailtaan tapetoinnin jälkeisen epätoivoiseltakin tuntuneen siivouksen jälkeen. Ens kerralla laitan katastrofikuvia vaikka ihan pikkukuvakkeiksi, ettei mene katsojilta fiilikset. Keräsin niitä tuonne kansioon ja aika kamalilta näyttävät ;P
 
Dymolla naputtein laatikostoon laput, mitä sisältävät...

Ja jotain iloa on ikuisesta rakentamisesta. Työmaavalosta tuli kiva yllärivalaistus!

4 kommenttia: