sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Lomalla

L O M A L L A

Ei sentään päivityksistä, mutta muuten olisi tarkoitus ottaa rennommin heinäkuu. On tullut ommeltua ja neulottua, mutta kuvat on lataamatta, joten tässä muutama fiilistely menneiltä kesiltä. Mökki on pikkasen vielä kesken, pääasiassa vaalea sisältä ja jotain värikästäkin löytyy. Yleensä siellä on ihan kaamea sekamelska, kun vaatteita ja pyyhkeitä on heitetty sinne ja tänne, koska trafiikki on nopeatahtista ja tunnelma tiivistä. Pääasiassa kone saisi olla vaikka kaislikossa, mutta pienet nettivisiitit sateen sattuessa ehkä sallitaan, jos uusi mokkulamökkylä pelittää. Megasatsi vaippoja ainakin odottaisi päivitystä, ai niin niistä puuttuu vieläkin nepit...Mies on tuonut neppipressin ruokapöydälle vinkkinä, että voisi pikkuhiljaa alkaa tapahtua, kun nepittömät vaipat ovat odottaneet jo kauan käyttöönottoa...4 kommenttia:

 1. Moikkis. Mulla saattaisi olla sulle muutama mökkihylly tuunaukseen, jos kiinnostaa :) Ihanan seesteisen ja siistin kuvan ainakin saat mökistänne annettua..

  VastaaPoista
 2. nyt voi laittaa silmät kiinni ja kuvitella (paitsi silloin lukeminen voi olla vaikeaa...): Lattialla eri kokoisia kalsareita, hikisiä T-paitoja, kuivia ja märkiä pyyhkeitä, lattia miinoitettu minikokoisilla legoilla, keppi, kivi ja pari käpyä, roskia, ruohoa sängyssä, hiekkaa, sahanpurua, selluvillan tuppoja, lankakeriä ja puikkoja, kangaspinoja, kuolleita kärpäsiä, purkaamattomia ja purettuja kasseja, pöydillä jatkuu legomiinoitus, papereita, kyniä, joita niitäkin oli lattialla, akkuporakone, ruuveja, ruosteinen mitta, astioita, ruokia, jotka ei mahdu kaappiin, päivät tiskit ja vähän eilisiäkin, kompostiämpäri ruuanlaiton jälkimainingeissa kukkupäälle täynnä, astia kaipaisi pesua sekin, lentäviä kärpäsiä, listan pätkiä, hiekkapaperia, muistilappuja, hammasharjoja, laturi ja puhelin, lehtiä, voiveitsi, näkymä terassilla alkaa eri värisillä penkeillä, jotka sommiteltu esteiksi, ettei M tipu ruusupuskiin, pyykkikoreissa likaisia pyykkejä, pyykinkuivausteline, unohtunut vaippa portaalla, pesuvati, ämpäri, varjoa, tuolia ja pöytää sommitteluna tyyliin vahva epäsymmetria/räjäytys, leluja, peittoja, tyynyjä, patjakin usein, mukeja, kannu, sirkeli, lankkuja, sahanpurua, tikkaat, maalipurkki, pensseitä, tärpättiä, maalinenpensseli muovipussissa, komposti haisee, kun joku on unohtanut peitellä sitä, pojat pissanneet pari pv suoraan terassilta ja jos ei ole satanut niin alkaa jo haisemaan, terassilta eteenpäin näkyy rakentamiselta jäänyt lautapino mukavasti jo harmaantuneena, rikkaruohoja, nokkosia, ja tietty tasaisin välein niitä kalsareita, pyyhkeitä ja leluja eteenpäin kohti rantaa. Rantaan yleensä unohdettu jotain, joka on vaarassa lähteä seuraavan aallon mukana... Näin realistisesti lomapäivän visuaalinen kaaospuoli ;) Sitten kun alkaa sataa, tulee pikainen arviointi, mitä pitää pelastaa sisälle. Patjat, peitot, tyynyt, lelut ja kuivuvat pyykit lentää vauhdilla sisään aiheuttaen siellä sellaisen tukoksen, että menee sadeaika hyvin siivotessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, miksi sun piti pilata kuvien ihana tunnelma :) Kukapa sitä nyt jaksaisi katsella blogikuvia, jos "aitous" näkyisi....Niin repesin.

   Poista
 3. Joo, kaikki haluaa katsoa blogeja inspiroituakseen, eikä antaakseen itekin periksi sikolätissä elämiselle. Eli pitää kannustaa ja motivoida muita, eikä asettaa rimaa alas. Voi joskus pitää kampanjaa, että kaikki kuvaa yhteen päivitykseen ihan kaikkea muuta, oikeeta kaaosta ja ei-strömsö-kappaleita...

  VastaaPoista