sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Hurjia kotkia

Majapuulla odottaa hirmuinen määrä kuoseja tuotantoa kevääksi ja kesäksi. Paljon on tuotannossa odottamassa valmistumista ja seuraavat jo melkein matkalla. Erilaisia sävymakuja pyritään ottamaan entistä enemmän huomioon eli väreissä tulee todellakin olemaan kaikenlaista! On tulossa todella modernia, muttei retrofanejakaan unohdeta, lisäksi karkkia ja jopa hempeää. 

Monet kuosit suuntautuvat herkästi tytöille tai pienille pojille, joten nyt kunnostaudutaan myös tarjoamaan isommille jotain. Aattelin, että voisin alkaa täällä esittelemään joitakin kuosi- ja väri-ideoita, jotka tulee Majapuun kynän takaa, vaikka yritän pitää blogia enemmän henkilökohtaisena kuin Majapuun blogina. Tänään tuli idea kotkasta ja sitä piti heti päästä kokeilemaan. Kangasrintamalla ei ole ihan näin hurjaan totuttu, joten päätin lykätä tämän tänne näytettäväksi. Onko liian hurjaa vai onko tämä juuri jotain, josta pula?

9 kommenttia:

 1. Hui, selasin liian nopeasti alaspäin ja rupesi kotkat vilisemään silmissä. Minä kyllä tykkään kuosista. Itse ostaisin mustia lintuja jollain kivan värisellä taustalla. Luulisi sopivan isommillekin pojille, joille olen ymmärtänyt olevan vaikea läytää mieluisia kuoseja.

  VastaaPoista
 2. Sinipohjaisena, harmailla, mustilla, sinisillä tai ehkä vihreilläkin kotkilla pääsisin varmasti tekemään tästä kymmenvuotiaalle pojalle. Itsellekin löytää kuoseja paljon helpommin, kuin tuon ikäiselle (tai vähän vanhemmalle) pojalle. Vielä kun saisi jonkun "kaupan merkin", joka passais, niin hieno juttu olis. :)

  VastaaPoista
 3. Mä tykkäsin myös. Pojasta en osaa sanoo, mutta luulisin kelpaavan, kunhan ei kuvat kovin pientä prättiä ole. Ja jostain syystä silmälle miellyttävämpi on mustat linnut jollakin taustalla. Tuo sinisen ja punaisen yhdistelmä välkkyy ainakin mun silmissä.

  VastaaPoista
 4. Se on jännä juttu, että yleensä yksityiskohdat toimii paremmin, kun ne on pohjaa tummempia, eikä niin, että pohja on tumma ja yksityiskohta vaalea. Sinipunainen oli värityspohja ja tuli tähän mukaan puolivahingossa. Voisi kyllä toimia niin, että sininen on vahvempi eli syntyy kontrasti.

  VastaaPoista
 5. Sinisellä tai turkoosilla pohjalla mustat tai tummanharmaat linnut, muulla värityksellä ei iske.

  VastaaPoista
 6. Mustalla pohjalla harmaat linnut oli ihan paras!

  VastaaPoista
 7. Tykkään etenkin kun esikoinen poika ja hän edelleen tykkää että teen hänelle vaatteita vaikka onkin jo 9-vuotta. Tuon ikäiselle ei enää tahdo löytyä kivoja kuoseja ja uskon että poika tykkäis näistä :) Väri yhdistelmä harmaa-keltanen ja musta-keltanen on kivoja ainakin ja tykkään myös kelta-harmaasta ja musta-turkoosista :)

  Sanna

  VastaaPoista
 8. Vihreällä pohjalla mustat kotkat näyttää tosi hyviltä. Se kelpaisi taatusti myös ronkelille miehellenikin, sillä kotka on hänen lempieläin. Toivottovasti kuosi ei tule olemaan liian pientä piperrystä, ettei näytä liikaa alusvaatekankaalta.

  VastaaPoista
 9. tää olis huippua isommille pojille, meillä ainakin tästä tykkättäis

  VastaaPoista