keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Lankasiivous

Löysin tämän ihanan sivuston ja oli pakko täydentää suurta lankavarastoa uusilla väreillä, joita himoitsen puikoille. Viimeisistä lankaostoksista olikin aikaa, koska varasto on ollut melkoisen muhkea. En ole koskaan laskenut, miten monta kiloa lankaa neulon vuodessa, mutta paljon kuluu, vaikka varastoakin löytyy. En koskaan lähde hakemaan mitä uutta työtä varten kaupasta vaan kaikki syntyy varaston perusteella ja mitä langoista tuleekin mieleen. Varasto nimenomaan on se ykkösjuttu, joka inspiroi ja antaa idean.
Muita itselle tällä hetkellä kolahtavia neulomuksia olen kuolannut mm. näistä blogeista:
Innostuin myös siivoamaan lankakaappia sekä olohuoneen lipastoja, jotka kaikki ovat olleet täynnä lankoja ja tarvikkeita (sekä keskeneräisiä töitä). Nyt sain melkein kaikki langat mahdutettua tähän yhteen kaappiin tai ainakin kaikki neulelangat. Virkkaus- ja kirjontalangat ei mahdu millään, samoin tarvikkeet, viimeistelyä odottavat työt sekä lasten ompelukset menivät lipastoihin. Tärkeintä on saada langat mahdollisimman vähän pölyttyväksi ja harmittaa kaapin visuaalinen puoli, koska nämä namuset saisivat olla esillä herkullisemmin. Mutta pölyttömyys menkööt nyt etusijalle. 
Sitten vielä nuoren neidin lattiantuunausprojekteja:

5 kommenttia:

 1. IHANA määrä lankoja! Oih <3

  VastaaPoista
 2. hahhah - ihanaa lattian tuunausta! :D
  ja langat... ja kankaat... voiko ne olla paheita...? ;)

  VastaaPoista
 3. Hee! Lattiantuunausta :) Nätiltähän nuo näyttävät, täällä päin kokeilussa on vasta olleet perunasuurimot ja makaronit, tuo kahvi on ehdottomasti taiteellisempaa. Ja kaappiasi kuolaan! :P Tarkoitus olisi itsellekin tuollainen saada, mutta kun siellä kaapissa on vaatteita tiellä.

  - hopeahippu -

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, etten ole ainoa varastontarpeinen :) Herkut napitkin, nam!

  VastaaPoista