torstai 11. heinäkuuta 2013

Massiivinen prinsessapäivitys

Ikean kankaasta tein mökille neidin makkariin verhot. Siitä riitti vielä kapaksi kummitytön huoneeseen kera parin jättirusetin, jotka voi hakaneulalla kiinnittää haluttuun kohtaan.
 Kun isoveljet olivat vielä reissussa, päästiin vähän tyttömäisemmälle veneretkelle Paraisille, jossa käydään kesäisin kaupassa. Jaksoin kantaa väsyneen neidin kirpputorillekin saakka ja harmittelin, kun ei enää ole rengasliinaa tms. joka olisi helpottanut kummasti kantamista. No takaisin tultiinkin sitten rengasliinan avittamana, kun löysin sellaisen 2 eurolla sieltä kirpparilta :)
Kirpparisaldona tällä kertaa nukenvaatteita, joista pula täällä mökillä. Sattui sopivasti löytymään minikokoisia vauvanvaatteita todella edullisesti. Tiimarista tarttui alesta superedullisesti alla näkyvät korit. Seppälän alesta löysin vielä neidille ja kummitytölle tosi kivoja neuleita -50% ja sain molemmille samistyyliin, kun oli juuri molempien kokoja jäljellä.
 Tiimarin alelaarissa oli myös muutamalla eurolla simppeleitä tutuja, joita voi hyvin pukea näin jumpsuitin päällekin :D Kaiken kruunaa saappaat, jotka ovat väärissä jaloissa.
Tiskaaminen sentään hoidetaan ammattitaidolla. Miten voikin olla niin kivaa tiskata lapsena, mutta aikuisena ei ollenkaan yhtä kivaa.
Ompelusaldoa vielä:
Tytöille samistelusetit raitaresorista sekä Käpyseltä ostetusta Lillestoffin prinsessakankaasta, raitojen sävyt löytyivät prisessasta hienosti. Raitaresori on ihan huippua leggareihin, kun on tarpeeksi kestävää ja viileälläkin kelillä tarkenee. Tein nyt aluksi housutyyppiseksi, mutta lapsen kasvaessa menee sitten enemmän legginssityyliin kireämmin.
 Prinsessapaitoihin laitoin erivärisiä pitsinauhoja pääntielle sekä hihoihin koristeeksi.
 Vasemmalla noin 120cm setti ja oikealla 98/104cm.
 Ja legginsit vielä vihreälimestä resorista. On muuten ok-hintainen legginssikangas tuo resori, kun avattuna 140cm leveää eli poikkeuksellisen leveää resoria! Vihreät jalassa neiti liukui väriin sopivasti jo peppuliukua vetisellä nurmikolla eilen sadepäivänä. Omppukukasta tein parit shortsit kuvattuna terassilla iltahämärässä. Silitysraudasta ei vielä tietoa, mutta ehkä sekin tänne pikkuhiljaa tulee..
Ja näin massiivisen prinsessapäivityksen jälkeen ensi kerralla tehdään massiivinen poikapäivitys, kun heillekin on tullut tehtyä kasapäin vaatetta!

1 kommentti:

  1. Sitä ollaan oltu kyllä niin tehokkaita että ihan tälläistä lomailijaa kauhistuttaa! Ihania tyttöjuttuja:)

    VastaaPoista