lauantai 31. toukokuuta 2014

Mega-apila

Neiti kävi Majahallilla pari päivää sitten ja osoitti vaalean pinkkiä mega-apilaa ja sanoi: Tästä mulle. Jos perheestä joku oikein erikseen pyytää, niin tottakai se menee heti listan kärkeen. Eilen illalla muiden nukkuessa tämä pääsi koneen alle. Kaava oli jokin vanha takki mapista koossa 110. Lopputulos hieman liian suuri, mutta parempi niin päin!
Vuorena harmaata meleerattua trikoota, resorit tummanharmaat.


 Takissa harmaan napit. Vuori ja päälikangas ommeltu pussiin ja eteen keskelle kootessa ompelin valkoista joustamatonta puuvillanauhaa sisälle saumaan suoraan niin sauma pysyy napakkana. Ensin olin laittamassa siihen neppejä, mutta nappien avulla sain pikkasen pelattua takkia kapeammaksi. Nappeihin tuli mustasta kuminauhasta lenkit ja piilotin niiden alut koristenauhan alle.
Koulut on loppu ja orientoidutaan kesään, vaikka työt vielä jatkuvatkin. Lomafiilistä kuitenkin haetaan mökiltä ja kesäisistä pienistä jutuista. Ja klassista säätä saatiin tietenkin! 
 Hyvää lomaa kaikille koululaisille, opeille ja muille tänään laitumille päässeille. Vaikka osa käy töissä vielä tai jopa koko kesän niin nautitaan kuitenkin aina kun voidaan :D

5 kommenttia: