keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Liilaa ja oranssia

Tämän setin idea lähti värikuvasta (alimmainen kuva), jossa oranssi ja liilaa istuu niin hyvin yhteen. Liila raikastaa ihanasti oranssia. Lilofantin raitatrikoo on ihan täydellinen matsku joustavuudeltaan leggareihin, joten alaosa niistä ja hupparitunika pehmoisesta Sanni Takkisen suunnittelemasta kirsikkajoustiksesta. Joustiserien välillä on hurjasti eroja ja tämä sattui olemaan pehmoisemmasta päästä. Sellainen halittava vaate :D

Kuvasssa  Hertta-nukke, joka ennenkin on vilahtanut blogissa. On pikkasen tärkeä tyyppi meillä :)5 kommenttia:

 1. Tuo väriyhdistelmä oranssi-liila on niin ihana <3 ja ihanat ovat vaatteet tyttösellä!

  VastaaPoista
 2. Suloinen setti. Mutta nyt on pakko kysyä, että mitä materiaalia tuo toiseksiviimeisessä kuvassa näkyvä lattia on? Mahtavan näköinen!

  VastaaPoista
 3. On jotenkin erikoinen väripari tuo liila ja oranssi, mutta toimii!
  Lattia on ihan normi betonilaatta, jonka päälle ei olla laitettu mitään pintamateriaalia (vesikiertoinen lattialämmitys) ja sitten halusin sävyttää aquacoat-lakan, ettei tule aivan niin tummaa betonilattiaa kuin tavislakalla laittaen. Istuin sitten maaliliikkeen toimistossa puoli tuntia kinumassa ideaani (kukaan ei koskaan ole kuulemma sävyttänyt sitä ennen kuultavaksi), mutta lopulta totesivat, että no eipähän se kone tajua, mikä purkki siihen laitetaan, joten onnistuuhan se ja sekoittuu kyllä ja sopii tököttiin noin teoriassa. Mutta omalla riskillä lakkaus tietty eli tasaista ei kuulemma saa. Totesin, etten sitä haekaan tässä ja lähdin onneissani kotiin. Koko talon lattia on tällä ja ihan itse lakkasin. Ainoastaan loppua kohde väri tiivistyi, kun lakka alkaa jähmettyä melko nopeesti ei työaika sai olla about tunti. Toisen kerroksen tein sitten toisesta päästä taloa aloittaen, joten lopputulos peittävyyden osalta tasainen. Valkoiseksi olisi voinut myös maalata, mutta pelkäsin, että alkaa kellastua, joten tää ollut todella näppärä. Helppo lapsen opetella kuivaksi, kun lattia ei tuhoudu, helppo tehdä remppaa, helppo pestä, matotkin voi pestä tätä vasten ja jättää siihen kuivumaan, pölyt ei näy tällä lattialla millään... Vaihtelua kaipaan yleensä aina kaikkeen, mutta tämän tekisin ehkä uusiksikin seuraavaan kotiin ;)

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva väriyhdistelmä. Ajatuksena ihan kauhea, mutta kuinka se toimiikin noin valloittavan hyvin? Ihana tunika ja kivat kangasyhdistelmät.

  VastaaPoista