lauantai 11. lokakuuta 2014

Sinappia ja pinkkiä PaaPiin tyyliin

PaaPiin suunnittelemista Noshin bambista ja ketuista tytölle ja äidille mätsäävää pukinetta :D
 Omaan paitaa kokeilin tuollaista holkkihihaista mallia etulaskoksella. Lantiolla trikookaitale niin, että paidan keskiosa jää hieman pussittamaan ja riittää pepun päälle, jolloin paitaa voi käyttää leggareiden kanssa.

Tämä peruspaitatunika on leikattu aikoinaan, kun Siiristä ja Myyrystä tuli ensimmäinen erä. Mutta vasta nyt tuli tämä kasattua. Leikattu mökillä silloin edelliskesänä ja löytyi sitten keskeneräisistä. Eilen juuri tuli uusi värierä: pinkki/turkoosi ja ensimmäinen Siiri & Myyry -erä luomuna. Nämä tyypit ovatkin ehtineet olla savun harmaalla, mintulla, sinapilla, vaaleanharmaalla, helmenharmaalla, vaaleanpunaisella ja vihreällä. Ulkomailla nämä tyypit ovat myös hurjassa suosiossa ja PaaPiin ulkomaiset jälleenmyyjät suorastaan rakastavat tätä. Kurkistakaapa PaaPiin ulkomaan Facesivuille.2 kommenttia:

  1. en ole vähään aikaan päässyt käymään blogissa ja täällähän on tyyli muuttunut. ihana taustakuva ja kivoja vaatteita. tuo ensimmäinen kuva on myös jotenkin hirmu hieno.

    VastaaPoista
  2. Ekan kuvan fiilis taisi syntyä siitä, kun iso vanha kaappi oli valon esteenä (mitä kirosin), niin jotenkin varjo loikin rouheen lisäefektin :D

    VastaaPoista