maanantai 26. syyskuuta 2011

Hupsista-mekko

Löysin kaapista kirpparilta ostetun vakosamettimekon. Hups, se piti antaa kummitytölle sitten joskus ja se joskus meni jo eli hän on kasvanut tästä ohi. Ostin mekon siis yksivärisenä ja se kutsui tekemään siihen jotain lisää. Aplikoin helmaan sieniä ja ruohoa. Ruoho on muuten polyestermokkaa, joten ompelin sen vain suoralla.


Ajattelin jatkossa katsoa kirpparilta jotakin yksivärisiä "runkoja", joita voi sitten tuunailla.  Tulee kierrätettyä toimivia vaatteita ja itse säästyy itse vaatekappaleen ompelemiselta. Vaatii tietenkin, että vaate on sen mallinen, että siihen mahtuu ompelemaan helposti, ts. työn saa tungettua koneeseen. Meidän neidille tämä sopii ehkä vuoden päästä, joten lähtee sitä ennen kaverille.

2 kommenttia:

  1. Tää onkin tosi hyvä idea, siis tämä valmiin rungon kierrättäminen! Itsellä on vasta tuo applikointikärpänen purrut, ja kyllä se sitten harmittaa jos vaivalla tehty "runko" menee sitten viiteen kertaan pilalle kun se kone (tai taidot) ei vaan taivu siihen, mitä päässäni kuvittelin lopputulokseksi. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat värit! Kärpässienet on niin kauniin näköisiä!

    VastaaPoista