tiistai 6. syyskuuta 2011

Viikonlopun hillityt kirput

Pääsin vihdoin käymään viime lauantaina pitkästä aikaa lastentarvikekirpparilla. Valikoima oli melkoisen huonolaatuista ja ylihinnoiteltua, mutta löysin silti jotain mukaan.


Tunika saa odottaa vielä kaapissa eli on hieman iso. Yksivärinen body (ilm. käyttämätön) tuli tarpeeseen, koska meillä näyttää kaikki olevan kirjavia ja niitä on hieman vaikea yhdistää kirjavien housujen kanssa... Ruoka-/kuolalappu on Ej sikke lej:n ja tarpeeseen sekin.


Löysin kahdet pussilakanat, joista tyttökuvioinen on ollut mulla itsellä aikoinaan vauvapeittona ja tyynynä. Niitä ei varmaankaan ole enää olemassa, koska äitini antoi peiton muistaakseni kissalle käyttöön joskus teinivuosinani. Muistelin niitä noin viikko sitten ja nyt sattumalta törmäsin samaan kuosiin eli se tuli ehdottomasti meille ;)


Mekko oli jonkun itse neuloma ja maksoi 3e eli kiitos sekin meille. Ajatelin, että sitä voisi tuunata entistä herkummaksi aplikaatiolla tai kirjonnalla. Katsotaan, mitä saan aikaiseksi. Marjapuuron värinen neuletakki oli Zaran, hyväkuntoinen ja mukavan ohut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti