torstai 8. syyskuuta 2011

Nuken neule

Pyysin loppukeväästä äitiäni neulomaan vauvalle neuletakin ja annoin ohjeen (oli jostakin lehdestä). Pyysin tekemään 6-12kk koon, koska vauva syntyisi loppukeväästä, niin neule menisi sitten syksyllä. Ei mennyt montaa päivää, kun ylpeä mumma toi valmiin työn. Neuletakki on kokoa nukke. Ei ollut huomioinut, että puikot ja lanka oli erit kuin ohjeessa ja senttimitatkin oli tulkinnut väärin. No, ehdittiin me kuitenkin käyttää tätä ekan 1,5 kk aikana ja nyt se säilytetään ilahduttamassa meitä sarjassa nukenvaatteet. Hyvä niitäkin on alkaa kartuttamaan, kun poikien jäljiltä nukenvaatteita ei juuri ole.



Lanka on babymerinoa ja puikot 3, värit pinkki, harmaa ja vihreä. Nappi löytyi lokerikosta orvot napit, joita on vain yksi kpl. Väri on sattumalta täysin sama harmaa kuin lanka. Todella hyvä malli tämä yksinappinen neule työllistämään niitä yksinäisiä nappeja...

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva malli ja ihanat värit!
    Harmi kun jäi niin lyhytaikaiseksi, mutta pitäähän sitä nukeillekin vaatteita olla;)

    VastaaPoista
  2. Ei tarvi sitten nukelle heti itse neuloa (mitä varmaan tulen harrastamaan). Laitan äidille tilaukseen vielä sellaisen vähän isomman tällä samalla ohjeella ;)

    VastaaPoista