perjantai 2. syyskuuta 2011

Voihan vaipat

 

Vasemmalla taskut, oikealla kuoret ja sisävaipat, imu + kuivaliinakaaos ei näkyvillä, samaten villahousuvuori toisaalla... Panttasin vaippoja ja vaipatin Onnibumin kuorella ja harsoilla, että sain melkein kaikki kuvaan.  On muuten huippuratkaisu tytölle tuo Onnibumin kuori. Pari uutta taskua oli pesussa, samoin Onnibumin kuoria, jotka ainakin jäi ulkopuolelle sekä kasa pieneksi jääneitä.


Babyland-vaippoja ja yksi Fuzz


Nalleja, tsi, Laurelin, Helemi ja Sinappitasku


DN sekä Vihreitä variksia


Cuddleja ja kuoria


Sisätaskuja: Vihreä varis, DN, Nalle ja tsi

Ja isäni kommentti viikko sitten oli: "On se kätevää, kun teidän ei varmaan tarvitse hirveesti vaippoja ostaa." "Joo, eipä..." Laatikkoon oli juuri tullut uusia, jotka jäivät näistä kuvista pois. S-koon itse tehdyt on melkein kaikki pieniä ja uusia oli äkkiä saatava. Tarkoitus olisi tehdä ite lisää, mutta lähinnä aika on mennyt pähkäilemiseen, että M- vai L-kokoa.  Ja sitä paitsi näilläkin pärjää taas :D Suurin osa sisätaskuista tosin alkaa olla pieniä. 

Osa M-koosta on jo nafteja(!) ja neidillä ikää 3kk. L-kokoa on siis tuolla mukana ja yhdenkoon menee suurimmalla säädöllä. Ei voi tajuta, että miten tässä taas näin kävi. Vaatekoossakin on jo paljon 74cm täysin sopivia, 68cm menee just ja just. Ostan tällä hetkellä 80cm odottamaan ja hirvittää, että kohta ollaan taas vauvaosastojen ulkopuolella. Onneks on nettikaupat, joissa kivoista vaatteista kokoja löytyy suurempiakin!

3kk neuvolassa mitat 7435g ja 65,3cm. Aivan yhtä suuri kuin veljensä aikoinaan, jopa hieman pidempi. Toivottavasti ei kuitenkaan tulisi superpitkää (oma 174,5cm pituuteni ihan tarpeeksi), eikä ainakaan lapion kokoisia käsiä ja jalkoja :/ Mulla on itsellä ihan normaali 39 kenkä ja pienet kädet, mutta miehellä 46 monot.2 kommenttia:

  1. Mua hirvittää koska me siirryttiin kans L-kokosiin vaippoihin 4kk iässä. Herralla on nyt 74cm vaatteet ja 4kk neuvola näytti 8.5kg ja 70cm : )

    VastaaPoista
  2. Ihan ohikulkumatkalla törmäsin ja voisin kertoa, että meillä on kaikkien kolmen lapsen kanssa menty s-koosta suoraan L-kokoon, mutta kun lähdetään liikkeelle, joissakin merkeissä on jouduttu turvautumaan myös M-kokoon. tietysti yksilöllistä, mutta meillä liikkeelle lähtö on karistanut vyötäröltä sen verran reippaasti, että meillä seuraavaan kokoon siirtymistä onkin sitten odotettu paljon pidempään kuin osasin kuvitella (ja vaatteissakin olin jo varautunut joten ne odottelivat kaapissa aika kauan) :)

    VastaaPoista