maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kesä Keltainen

Sainpa meidänkin Runoratsun pilkottua. Kaava sama kuin vadelmiin tein. Pinkkiä kanttia olin myös ajatellut, mutta tuo ruoste sattui olemaan mökillä mukana ja niiiiin sopiva, joten pakko oli sitä laittaa. Nyt kun kuvaa katsoo, niin ei olisi huono turkoosinkaan kanssa tämä keltainen! Tulis tosi poikamainen. Mekko alla on vanhasta puuvilla tehty kumpparimekko. Sain idean tehdä olkaimet niin, että kumppari menee sisällä. Ei siis tarvitse sitoa, eikä nauhat ole suussa. Laitoin myös helmaan kumpparin. Julkiselle paikalle en tämän kanssa viitsi mennä, mutta mökillä hyvä rihmankiertämä. Julkista paikkaa varten olisi saanut olla vähän enemmän pituutta. Tämän malliseen sopisi leveä vyö, mikä tekisi ilmeestä viimeistellymmän ja enemmän julkiseen soveltuvan. Esikoinen 10v. tosin jo haukkui mekon eilen, että näyttää ihan kolmasluokkalaisen tekemältä :/



Kesävillahousut tein jo keväämmällä amppariväreissä. Lankana Lankamaailmasta reilu 2 vuotta sitten ostettu, ohut, peHMeä, edullinen ja nimetön huovutuslanka, puikot nro 3. Tällä kertaa tuli fiilis tehdä kolmiomainen kiila taakse, joka näkyy vasemmassa kuvassa. Tekniikaltaan tosi yksinkertainen eli lisätään 2 silmukka vierekkäin ja siitä se lähtee levenemään kiilatyyliin eli aina lisäys tuossa kohdassa, missä kiilan reunat näkyvät.

Mahtaakohan näitä päiviä enää tulla tänä kesänä?


7 kommenttia:

  1. Huiput noi vesikuvat! :D

    -Ralla

    VastaaPoista
  2. hienot villikset! ja vesikuvat niin täynnä tunnelmaa. toivottavasti tulee vielä lämpimiä kelejä

    VastaaPoista
  3. Mä tykkään tuosta ruosteesta ton hepan kanssa, itsekin laitoin sitä silloin. Toki turkoosikin on ihana, laitoin sitäkin :) Ja tuo siun mekkohan on ihana... juurikin sellainen hellehelle mekko. Ei purista eikä kiristä!
    Ja voi että noita vesikuvia, ihan loistavia! Riemu ulottuu tänne saakka!!

    VastaaPoista
  4. Ihanat runoratsupökät! ja muutkin tietty! :)

    VastaaPoista
  5. Onpas hienoja ompeluksia ja kivoja kuvia. :)

    VastaaPoista
  6. Haalari ja mekko ovat molemmat hienoja! Ihania kesäkuvia :)

    VastaaPoista
  7. Hauskoja kuvia ja hienoja ompeluksia :) milloikohan minäkin raaskin runoratsuni saksia..

    VastaaPoista