sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tytön huone

Tyttö muutti jokin aika sitten meidän vanhaan makkariin. Vielä on juttuja kesken, mutta saatiin eilen jopa verhot paikoilleen. Pupukangas PaaPiin puuvillaa. Kankaasta riitti vielä kahteen sisustustyynynpäälliseen sekä kahteen nukenpeittoon. 
Tyynynpäälliset on 50 x 50cm ja vetoketjuksi keksin laittaa 35cm pitsivetoketjun. Oli tosi paljon helpompi ommella se tuohon päälle kuin normivetoketju tyynynpäälliseen. Nukenpeittoihin tuli myös valkoinen pitsinauha tekemään siitä enemmän peittotyylisen. Pinkki pitsivetoketju olisi sopinut tähän varmaan aika hyvin, mutta koska kaapista löytyi juuri sillä sekunnilla vain valkoinen ja marjapuuron värinen, niin laitoin sitten eriväriset. Pitsi sopii hyvin pupun kukkatyyliin, samoin kukka on aika passeli kaveri Pihlgrenin ja Ritolan kirsikankukkatapetille.
Vaatekaappina toimii nykyisin valkoinen vanha kaappi. Asennettiin sisään tanko ja pari hyllyä. Sivusta vedettävä sohva toimi keskimmäisellä sänkynä pinnasängyn jälkeen ja samaan käyttöön se on ajateltu neidillekin. Kun pohjalle asentaa Ikean lastenpatjan, jää sohvan reunoista laitaa vielä sopivasti putoamissuojiksi. Mattona on 2 kpl Ikean pitkulaisia mattoja, jotka olen harsinut yhteen isommaksi matoksi, kun tuota ei saanut valmiiksi isompana. Punaiset vanhat nukensängyt viime keväänä pihakirppikseltä (samalta reissulta!).
Ylähyllyllä t-paidat, pitkähihaiset ja neuleita, alammalla hyllyllä vasemmalla jumpsuitin ja henkselihaalarit sekä oikealla housut. Tangolla tunikat ja mekot.
Roikkuvien vaatteiden alla villapaitoja ja yöpaitahaalarit, jotta mies erottaa yövaatteet muista jumpsuiteista, jotka huomattavasti paksumpia ja monesti hupullisia :)
 Ja koska neiti on alkanut pelleillä pinniksessä ja nukkuminen tuntuu tällä hetkellä jotenkin tosi vaikealta, asennettiin eilen verhot tuomaan turvallisuudentunnetta. En tosin tiedä nukkuiko yhtään sen paremmin. Korvatkin käytiin näyttämässä, mutta olivat ok. Ehkä on vain uhmaa tai on poskihampaita tulossa lisää tms.
 Koristelin Leenaelinan julisteen teipeillä ja sitten huomasin, että huoneessa on jopa kaksi neulottua siksakpeittoa eli ihan hyvä teippivalinta oli, vaikkei tietoisesti harkittu :)

14 kommenttia:

 1. Niiiiin IHANA huone, kuin satukirjasta <3

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää pienen neidon huone ♥ Ja meilläkin kyllä pääsee käyttöön tuo idea pisivetskasta tyynynpäällisessä (:

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikas huone. :) Vaatekaapin sisältö oli kyllä myös melkoisen herkullisen värinen ja näköinen.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanalta näyttää neidin huone! <3 Paljon kauniita yksityiskohtia. :)

  VastaaPoista
 5. Olisin voinut vielä kertoa menneestä sen verran, että tuo päätyosa tästä L-kirjaimen muotoisesta huoneesta on vanha kylmä puuvarasto eli tiiliseinän kohdalla meni seinä poikittai ja siitä oli luukku puuvarastoon. Kuvauspääty, jossa myös pinnasänky ja bambikaappi, on entinen kylpyhuone, joka yhdistettiin puuvaraston kanssa. Itse asiassa alkuperäinen suihku oli sängyn kohdalla. Täytyy tehdä osa II päivitys, jossa näkyy vielä ovelle ja viimeiseen osaan, jonka vieressä nykyinen kylppäri on ;)

  VastaaPoista
 6. Kaunis huone ja mikä ihana vaatekaapin sisältö <3

  VastaaPoista
 7. Ihana! Ei oo ollut yhtään fiiliksiä lastenhuoneen sisustukseen, mutta nytpä tuli :)

  VastaaPoista
 8. Todella söpö huone! Kauniita kuvia =)

  VastaaPoista
 9. Mikä unelmien huone ja vaatekaappi sisältöineen!

  VastaaPoista