perjantai 20. toukokuuta 2011

Eteisen "uusi" kaappi

Eteiseen löytyi muutama viikko sitten talonpoikaiskaappi kirpparilta. Kaapin koko on 80cm leveä, 100cm korkea ja 50cm syvä eli melkoisen tilava hintaan nähden, joka oli 40€. Sisällä on kaksi hyllyä, joissa on nyt numeroidut laatikot pojille. Ykköseen tulee päähän laitettavat eli lippikset, pipot jne., kakkoseen sormikkaat ja kolmoseen ulkohousut. Sen lisäksi kummankin hyllylle mahtuu vielä pyöräilykypärät. Alimmaisen hyllyn otin omalle kassikokoelmalle ;D Yllä olevaan naulakkoon ei nyt enää voi ripustaa pitkiä takkeja, mutta hyvä niin! Menevät paremmin sitten oikealla puolella olevien liukovien taakse henkarille. Sen sijaan naulaakkoon pääsee äidin laukkuja...

Muutenkin on eteinen nyt kunnossa, talvivaatteet viety pois, kesätakit paikoillaan, kengät hyllyillä ja Ikean Malm-lipastoon ostettu valkoisia ja mustia säilytyskoreja, jotka sopivat sinne millilleen. Niihin on lajiteltu huivit, vyöt, aurinkolasit, paikat lompakolle, avaimille...Niin ja mies sai alimmaisen laatikon vielä säläkamalleen eli epämääräisille muttereille, otsalampuille ja mitä kaikkea kivaa aarretta aina tuolla eteisessä tiellä onkin pöyrinyt.
Ja tässä syy järjestelyinnolle...
Vähäiseksi jäi tämänkertaisen raskausmahan kuvaaminen. Tämä kuva on otettu äitienpäivänä.

1 kommentti:

  1. Ihana maha ja kaunis kaappi! Mahtavan näköinen eteinen ja onnea järjestelyinnosta. Täällä on kaikki kamat vielä sekaisin eteisessä ja ahdistaa jo kaappien avaaminenkin;)

    VastaaPoista