lauantai 28. toukokuuta 2011

Kesäisiä juttuja

Ompelin pari kesäistä tyynynpäällistä Marimekon palasta, taustakankaaksi kaapista löytyi yksivärinen oranssi kierrätyskangas, jonka olen joskus tuonut kirpparilta. Kyllä siis kannattaa niitä kankaita kaappiin hamstrata, niin löytyy aina sävysävyyn joka lähtöön, kun yhtäkkiä tulee mieleen tehdä jotain ;D Sopivat oranssit vetoketjutkin löytyi kaapista. Tyynyt ostettiin edellisenä päivänä. Halusin tuollaiset n. 50x 60cm sisustustyynyt, koska nuo kankaat olivat juuri sen kokoiset ja odottamassa on muitakin sen kokoisia Marimekon kangaspaloja. Tulevat itse asiassa siitä, että kun ostaa 50cm kangasta ja jakaa sen kahtia, niin kuviotkin menee yleensä tasan. Taustaksi sitten jotain yksiväristä. Tavallisen sänkytyynyt olisivat olleet ehkä vähän liian pienet ja littaantuvat, joten löysin tuollaiset, joiden paksuus on 10cm eli on selkeämmin sisustustyyny.  Sen verran laiskotti ison mahan kanssa, etten jaksanut enää silittää niitä vaan heitin heti paikoilleen.


Pihapöydälle kaapista löytyy kolme erilaista raidallista pöytäliinaa, jotka kaikki on kirpparilta. Niitä voi sitten vaihtaa sitä mukaa, kun lapset sottaavat syödessään. Pelargonian alla nyt vihreäraidallinen.


Pelargoniat on mun suosikkeja...


Ja neilikat...


Pidän siitä, että pihalla on paljon väriä ja jostain syystä viime vuosina olen pitänyt tuosta pinkin ja oranssin yhdistelemisestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti