tiistai 17. toukokuuta 2011

Parit lahjahousut

Nämä housut lähtivät kaveruksille 5v. lahjoiksi. Vaaleanpunaista velouria ja aplikaatiota...

Muuten odotellaan tulokasta syntyväksi minä hetkenä hyvänsä, joten ompelutuotokset ovat kutakuinkin seis. Edes puikkoihin en ole enää reiluun viikkoon jaksanut tarttua, mikä on lähes vakava tila tässä talossa. Olo on turvonnut, kipeä, happi ei kulje, supistaa, odottaa, odottaa ja odottaa. Mieli vaatii koko ajan, että ympärillä on siistiä ja puhdasta, joten kaikki viimeinen energia laitetaan nyt siihen. Ja pihalla on tullut hieman riehuttua eli muutamat kesäkukat on istutettu, yrttejä runsaasti, salatteja ja pinaattia lavoihin (jotka jaksaa juuri ja juuri siirtää), ai niin ja vähän perunaa ja hernettä. Kasvihuoneeseen laitoin tänä vuonna vain kolme tomaatintainta, papua ja pinaattia. Rikkaruohoja kitkin vielä eilen (tekisi mieli mennä kontaten tämän mahan vuoksi, mutta maa oli vähän liian kostea siihen). Nyt on paikat niin jumissa, että ehkä istun vain odottamaan, että tämä yksiönvuokraaja päättäisi sopimuksensa...2 kommenttia:

  1. Tosi suloisia pöksyjä:)

    Sinä olet ollut ihan hurjan ahkera, tilastasi huolimatta, ja saanut aikaan vaikka mitä... Minulla on taimetkin vielä laittamatta, osa koulimattakin, että ihan nolottaa..

    Toivottavasti uusin tulokas saapuu ja näyttäytyy pian:)

    VastaaPoista
  2. Toivotaan! Toinen jalka on koko ajan ovenraossa ;) Nukkuminen ja oleminen yleensä käy jo todellakin työstä. Silti oli pakko hätäisesti surauttaa tänään uusi päällinen ulkotuolin patjaan. Siinä voi nyt sitten istua ja odotella...

    VastaaPoista