tiistai 11. syyskuuta 2012

Helsinki design week

Kuvan helmet jäi mukaan viime viikonloppuna Hesan reissulla, kun su aamupäivästä kirpputori tupsahti suunnilleen syliin, kun ajettiin pisin Helsingin rantaa. Lisäksi mukaan tarttui pari huivia ja paitaa, mutta yleisesti valikoima oli hieman hassu verrattuna siihen, mitä yleensä meidän seudulla kirpparilta löytyy. Minkkiturkit ja Guccin jakut jäi ostamatta. Aidot Uggin talvisaappaat kyllä houkutti, mutta aito 85e jäi vähän mietinnän asteelle ;P

 Lähdettiin la puolenpäivän aikoihin syntymäpäiväni kunniaksi piiiitkästä aikaa miehen kanssa reissuun ilman lapsia. Suuntana Hki ja design week. 
Automatkat meni superohuen alpakkalangan kanssa, puikot on nro 3 ja tulee harsomaista, joten kertoo, että lanka on tosi ohut. Tulossa on pitkä tuubihuivi ja alkaa olla pian valmis.

Sunnuntain kohde oli Kaapelitehdas, jossa design-yrityksiä oli myymässä mukavilla hinnoilla ja jotain tarttui mukaankin. Turkulaiset oli oudon vahvasti edustettuna. Hassua lähteä katsomaan heitä kaikkia Hesaan asti, mutta sanotaan, että melko kattava ja värikäs osaajakunta löytyy Turusta ;)


 Meille lähti Terraviivan laattoja. Pöydän ympärillä kuhisi tasaisen paljon ihmisiä hamstraamassa laattoja itselleen. Toisella puolen myytiin I-laatuisia ja toisella II-laatuisia. Kummallakin pöydällä näytti olevan tasaisen paljon porukkaa.

Näin livenä Polkka Jamin uutuuksia ja näitä lanka, nappi ja ompelukoneaiheisia juttuja pitää saada Majapuun kauppaankin. Juuri viime viikolla saatiin uusia, mutta näitä käsityöaiheisia pitää varmaan myös tilata.
 Kaapelitehtaan kirjakaupasta bongasin ihania luovia juttuja, joita saa yleensä vain ulkomailta, mm. alla näkyviä käsitatuointeja, joita meidän pojat ovat saaneet ulkomaantuliaisina aikaisemmin.
 Ja lopuksi terveiset meidän uudelta perheenjäseneltä, joka adoptoitiin tällä kertaa Disneyltä, osastolta Animator-nuket. Mekkotehtaan pitäisi varmaan saada Disneyltä sponsorilahja, kun inspiraatio nukkeen on varmaan valloittanut aika monet, tai ainakin meidät monet kimppatilaukseen osallistuneet täällä meidän suunnalla ;)

1 kommentti:

  1. mekin käytiin design marketilla. ostettiin vallilan poistosta aivan ihana iso sohvatuoli. ja oli ihan älyttömän halpa. siis halvempi kuin nuo mainitsemasi uggit ;)

    VastaaPoista