lauantai 15. syyskuuta 2012

Hui hai haipakkaa

Kiitos HeiDu, joka pyöräytti meille tämän ihanan puvun uudesta omppuneuloksesta! Tsekatkaa ihana keltapallovuori hupussa sekä tupsu! Kaavana on ollut Ottobren jumpsuit reilusti kavennettuna ja muutenkin vähän muokattuna. Neulokset lähtivät liikkeelle tosi nopeaan ja musta ötökkä loppui neljässä päivässä! Muita on vielä jäljellä.

Uutuutena tuli suurehkoja ompelumerkkejä! Näillä saa todella nopeasti viimeistelyä ompelukseen ammattimaisen tyylin ja piristää vähän yksinkertaisempiakin malleja ja kankaita. 
Viime viikolla tuli myös raitajoustista, jossa väreinä musta, punainen, vihreä ja valkoinen. Täältä löytyy ihana postaus siitä, miten sopii vadelmaneuloksen kanssa (samat sävyt), vaikka tämä raita sopis johonkin vähän isompienkin lasten juttuihin ja pojille myös.

Eilen saapuivat nämä ihanuudet. Ja voi sitä homman määrää jälleen, kun rullia kieriteltiin! Sen lisäksi painoylläreiltä tuli jälleen. Autokorjaamon koirilla ja oravilla oli silmiä toisilla ja toisilla ei. Silmätöntä porukkaa ollut siis painossakin, eikä tästä ollut mainittu meille mitään. Suunnitelmat menivät uusiksi, koska eihän tätä ykköslaatuisena voi myydä, vaikka ollaan tässä jo ehditty huomata, että kaikki eivät ongelmaa helposti löydä. Mutta päätettiin myydä sitten tämä reilusti alennettuun hintaan 16,50e/metri! Ei mitään pikkualeja, vaikka muutoin tämä joustis on parasta mahdollista ja minttu sävy niin raikas ja ajankohtainen.
 
Apinajoustiksen kanssa meni kuten Strömsössä ja väri ihanan mangoinen keltainen ;)

Edellisten lisäksi viime viikolla saapui kauppaan ihania sisustusjuttuja: viirejä, tabletteja, puuhasettejä ja lautasia. Ja tätä ennen tuli Washiteippejä sekä norsulippaita ja pupuvaloja, jotka ovat olleet melko suosittuja.

3 kommenttia:

  1. ai ai että ihana haalari! siis vau :D

    VastaaPoista
  2. Sinun blogisi on aivan ihana! Minun blogissa on sinulle tunnustusta!

    VastaaPoista
  3. aivan ihania juttuja...blogissani tunnustus <3

    VastaaPoista